صفحه اصلي > آرشیو اخبار

مراقبت های بیماران پیوندی در اپیدمی کرونا
جان بخشیدن به بیماران نیازمند پیوند در دانشگاه همچنان ادامه دارد
در اپیدمی کرونا پیوند عضو در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی متوقف نشده و با تلاش متخصصان بیماران دچار نارسایی های شدید کبد،قلب و کلیه و... به زندگی دوباره بازمی گردند.
 ١٣٩٩/١٢/٠٦ - نظرات : ٠متن کامل >>
ارتقاء مرتبه دو نفرازاعضای هیات علمی بیمارستان دکتر مسیح دانشوری
معاون آموزشی بیمارستان دکتر مسیح دانشوری از ارتقاء مرتبه دکتر بابک شریف کاشانی و دکتر سید محمد سید مهدی از اعضای هیات علمی این مرکز خبر داد.
 ١٣٩٩/١٢/٠٦ - نظرات : ٠متن کامل >>
برگزاری کارگاه آموزشی نگارش مقاله
کارگاه آموزشی نگارش مقالات معتبر علمی با رویکرد چاپ در نشریات بین المللی، توسط پژوهشگران پژوهشکده سل و بیماری های ریوی از مراکز تحقیقاتی بیماریهای نای و پیوند ریه در ۳ روز متوالی از ۳۰ بهمن لغایت ۲ اسفند ۹۹ برگزار گردید.
 ١٣٩٩/١٢/٠٥ - نظرات : ٠متن کامل >>
اگر کرونا کنترل نشود تا پایان اسفند درگیر پیک های شدیدتر می شویم
فوق تخصص بیماریهای عفونی بیمارستان دکتر مسیح دانشوری تاکید کرد: کشور در شرایط خطرناکی به لحاظ شیوع کرونا قرار دارد و اگر چنانچه هرچه سریعتر از شیوع گسترده بیماری جلوگیری نشود ممکن است تا اواخر اسفند درگیر پیک های شدیدتر بیماری شویم.
 ١٣٩٩/١٢/٠٣ - نظرات : ٠متن کامل >>
با حضور وزیر بهداشت و در دومين جشنواره بيمارستان بهره ور
تندیس زرین آموزشی به بیمارستان مسیح دانشوری اهدا شد
دومين جشنواره بيمارستان بهره ور با حضور دکتر ولایتی، رییس بیمارستان مسیح دانشوری، دکتر نمکی وزير بهداشت، دکتر زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه شهید بهشتی و دیکر شخصیت ها و اساتید دانشگاهی در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.
 ١٣٩٩/١١/٢٩ - نظرات : ٠متن کامل >>

2 3 4 5 6 7 8 9 10 صفحه بعدی >>