دومین همایش بین المللی ثبت بیماری ها و پیامدهای سلامت
امروزه می توان بسیاری از دستاوردهای دانش پزشکی را مدیون آنالیز و داده ‏کاوی داده‏ های جمع ‏آوری شده از سیستم های ثبت بیماری ها و پیامدهای سلامت دانست. این سیستم ها زمینه ی ارائه خدمات مراقبت سلامت بهتر به بیماران، کمک به مدیران برای تصمیم گیری و برنامه ریزی و تسهیل پژوهش‏ های حوزه ی سلامت را فراهم می کنند.
 ١٣٩٧/٠٨/١٣ - نظرات : ٠متن کامل >>
آیین نامه جدید در خصوص حمایت های مالی از دانشجویان
آیین نامه جدید در خصوص حمایت های مالی از دانشجویان در قالب طرح های تحقیقاتی یا تشویقی چاپ مقاله توسط معاونت تحقیقات و فن آوری دانشگاه شهد بهشتی ابلاغ گردید .
 ١٣٩٧/٠٦/٢٥ - نظرات : ٠متن کامل >>
اطلاعیه معاونت پژوهشی مرکز
قابل توجه اعضای محترم هیات علمی
اطلاعیه معاونت پژوهشی مرکز در خصوص کنگره ERS 2018
 ١٣٩٧/٠٥/١٦ - نظرات : ٠متن کامل >>
گزارش پیشرفت همراه با Acceptance
در صورتجلسه شورای علمی و پژوهشی مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی سل و بیماریهای ریوی در روز پنجشنبه 1397/2/6 که با حضور اعضا جلسه تشکیل شد مقرر گردید ......
 ١٣٩٧/٠٢/١٦ - نظرات : ٠متن کامل >>
غرفه معاونت پژوهش، برترین غرفه هجدهمین جشنواره پژوهشی ابوریحان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
غرفه معاونت پژوهش، پژوهشکده سل و بیماری های ریوی در هجدهمین جشنواره پژوهشی ابوریحان دانشگاه علوم شهید بهشتی به عنوان غرفه برتر برگزیده شد.
 ١٣٩٦/١٠/٠٤ - نظرات : ٠متن کامل >>

2 3 4 5 6 7 8 9 صفحه بعدی >>