• تاریخ انتشار : 1403/01/01 - 15:29

پیام تبریک نوروزی دکتر ولایتی به همکاران بیمارستان دکتر مسیح دانشوری

دکتر ولایتی رئیس بیمارستان مسیح دانشوری در پیامی، حلول سال جدید همزمان با ایام نورانی و مبارک رمضان را به تمامی پزشکان، متخصصان و تمامی همکاران درمان و بهداشت کشور و به ویژه همراهان بیمارستان دکتر مسیح دانشوری تبریک گفت.

*متن پیام به این شرح است:*

بسمه تعالی
یا مقلّب الْقلوب و الْأبْصار، یا مدبّر اللّیْل و النّهار ، یا محوّل الْحوْل و الْأحْوال، حوّلْ حالنا إلی أحْسن الْحال
رسیدن بهار، نوید دوباره‌ زندگی و نو شدن است. بهار فرصتـی برای اندیشیـدن و ستایش عظمت و قدرت خالق بی همتا است. همکاران و همراهان عزیز در سراسر کشور و به ویژه همراهان گرامی مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی دکتر مسیح دانشوری، سالی را با تمام فراز و فرودها به پایان رساندیم و چشم به راه، سالی نو و بهاری نو نشسته‌ایم، نوروزی که بار دیگر علاوه بر عطر بهار طبیعت، به عطر ماه بندگی نیز مزین شده است. در مقابل شما همکاران پر تلاش که جانانه و عزتمندانه و با کار تیمی پای سلامت هم میهنان عزیزمان ایستادید و با صبر، استقامت و همدلی، سختی ها را پشت سر نهاده و بیماران دردمند را علیرغم همه مشکلات، در مسیر پر فراز و نشیب صیانت از سلامت تنها نگذاشتید سراپا تعظیم می نمایم. فرا رسیدن نوروز ١۴٠٣ را به همه هموطنان عزیز خصوصا همکاران و خادمان نظام سلامت در سراسر کشور و به ویژ خانواده بزرگ بیمارستان مسیح دانشوری که در راه مقدس شفای آلام دردمندان و حفظ و ارتقای سلامت جامعه فعالیت می نمایند تبریک عرض نموده، از تلاشهای ارزشمند شما عزیزان در سالی که سپری شد، قدردانی می‌نمایم.

*علی اکبر ولایتی*

• گروه خبری : اخبار مرکز