• تاریخ انتشار : 1396/02/12 - 09:00
  • بازدید : 1409
  • تعداد بازدید : 150
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
شعار امسال روز جهانی آسم:

"هوای بهتر، تنفس بهتر" (Better air , Better breathing)

روز جهانی آسم یک رویداد سالانه است که از سال 1998 به پیشنهاد دفتر برنامه جهانی آسم (GINA) با همکاری سازمان بهداشت جهانی(WHO) اولین سه شنبه ماه می (May) به نام "روز جهانی آسم" نام گذاری شده است.

روز جهانی آسم یک رویداد سالانه است که از سال 1998 به پیشنهاد دفتر برنامه جهانی آسم (GINA) با همکاری سازمان بهداشت جهانی(WHO) اولین سه شنبه ماه  می (May) به نام "روز جهانی آسم" نام گذاری شده است. به همین مناسبت همه ساله مراسمی در کشورهای مختلف جهان به منظور بهبود سطح آگاهی درباره بیماری آسم و مراقبت‌های جهانی برای این بیماران برگزار می گردد.
 دکتر "سید علیرضا مهدویانی" رئیس بخش آلرژی و ایمونولوژی بیمارستان دکتر مسیح دانشوری و دانشیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفتگو با روابط عمومی هدف از این مراسم و نامگذاری را افزایش اطلاع و آگاهی جامعه پزشکی، بیماران، خانواده آنها، متخصصین، مسئولین و سیاستگذاران بهداشتی کشورها در رابطه با بیماری آسم و راه های مقابله با این بیماری دانست و افزود: در کشور ایران نیز امسال مانند سال های گذشته انجمن آسم و آلرژی ایران با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و مراکز تحقیقاتی ذیربط این مراسم را در تاریخ چهارشنبه 13 اردیبهشت برگزار می کند.
دکتر مهدویانی عنوان داشت: هر ساله شعاری جهت این روز انتخاب می شود که شعار 2017 روز جهانی آسم، "هوای بهتر تنفس بهتر" ((Better air , Better breathing است با تاکید بر این مطلب که تغییرات آب و هوایی و نیز آلودگی هوا بر روی بیماری های تنفسی به ویژه آسم تاثیرات قابل توجهی دارند.
رئیس بخش آلرژی و ایمونولوژی بیمارستان دکتر مسیح دانشوری با بیان اینکه هم اکنون بیش از 300 میلیون نفر در سراسر جهان از این بیماری رنج می برند گفت: دولت ها و جوامع می کوشند در هر فرصت با اطلاع رسانی مناسب،  آموزش و حمایت از برنامه های ملی مرتبط، از سیر فزاینده خسارت اجتماعی و اقتصادی این بیماری مزمن جلوگیری نمایند.
مهدویانی در ادامه تصریح کرد: در همین راستا مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی سل و بیماری های ریوی به عنوان یک مرکز ثالثیه (Tertiary) جهت ارجاع بیماران تنفسی از سرتاسر کشور مبادرت به ثبت بیماری آسم (Asthma registery) با تاکید به فرم شدید آن (Asthma Sever) نموده است. وی افزود: در این نظام ثبت اطلاعات پزشکی بیمار مبتلا به آسم شدید جهت ایجاد یک پایگاه داده برای آنالیز های بیشتر محققین گردآوری می شود.
این فوق تخصص ایمونولوژی و آلرژی اظهار داشت: ثبت بیماری های آسم شدید می تواند در پایگاه داده ها جهت استفاده در بالین، پیگیری و مراقبت از این گروه از بیماران با ارائه بازخورد به ارائه دهندگان خدمت، یادآوری بیماران جهت پیگیری، شناسایی بیماران که به حمایت های بیشتر نیاز دارند مورد استفاده قرار گیرد.وی در خاتمه با بیان اینکه برآورد بروز استاندارد شده آسم شدید بر اساس سن، جنسیت، شغل و فاکتورهای خطر و تعیین اطلاعات پایه و ارائه گزارش به مسئولین جهت سیاست گذاری های موثر در برنامه های پیشگیری و درمانی این بیماری از اهداف کاربردی این طرح است افزود: امیدواریم بتوانیم گام های موثری در این زمینه بردایم.

  • گروه خبری : اخبار مرکز,مصاحبه,اخبار روابط عمومی
  • کد خبر : 45653
کلید واژه
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

تنظیمات قالب