صفحه اصلي > آرشیو اخبار

چرا همچنان پوشیدن ماسک را باید جدی گرفت؟
رییس مرکز تحقیقات ویروس شناسی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با اشاره به این که چهره کرونا تغییر کرده و وارد مرحله ای دیگر شده، گفت: همچنان واکسیناسیون عمومی، رعایت فاصله اجتماعی و پوشیدن ماسک برای قطع و یا کاهش زنجیره ویروس کرونا باید رعایت شود.
 ١٤٠١/٠٤/٢٠ - نظرات : ٠متن کامل >>
هشدار سازمان بهداشت جهانی نسبت به افزایش موارد ابتلا به کووید ۱۹
دکتر آدهانوم رییس سازمان بهداشت جهانی هشدار داد: کرونا تمام نشده، ما پیشرفت کرده ایم اما مناسب نیست و توانایی برای ردیابی کووید در معرض تهدید و همچنان موارد ابتلا به کووید ۱۹ در جهان رو به افزایش است.
 ١٤٠١/٠٤/١٣ - نظرات : ٠متن کامل >>
ارتقاء مرتبه دو نفر از اعضای هیات علمی بیمارستان دکتر مسیح دانشوری
معاون آموزشی بیمارستان دکتر مسیح دانشوری از ارتقاء مرتبه دکتر سیدعلی صفوی نائینی و دکتر افشین منیری از اعضای هیات علمی این مرکز خبر داد.
 ١٤٠١/٠٤/٠٩ - نظرات : ٠متن کامل >>
در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی برگزار شد:
نخستین جشنواره ملی اهدای عضو
رییس دانشگاه در نخستین جشواره ملی اهدای عضو گفت: با پیوند عضو دریچه نوینی در مقابل بیمار گشوده می شود و علاوه بر حیات دوباره کیفیت زندگی وی نیز ارتقا می یابد.
 ١٤٠١/٠٤/٠٩ - نظرات : ٠متن کامل >>
در بیمارستان دکتر مسیح دانشوری برگزارشد:
کارگاه ایده تا اختراع در پژوهشکده سل و بیماریهای ریوی
بخش اول کارگاه ۶ روزه از ایده تا اختراع در تاریخ سی ام و سی و یکم تیرماه در سالن همایش امیرکبیر برگزار شد.
 ١٤٠١/٠٤/٠٥ - نظرات : ٠متن کامل >>

2 3 4 5 6 7 8 9 10 صفحه بعدی >>