• تاریخ انتشار : 1396/02/18 - 12:09
  • بازدید : 1474
  • تعداد بازدید : 171
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
توسط معاونت پژوهش و فناوری بیمارستان دکتر مسیح دانشوری منتشر شد

کتابچه گزارش عملکرد سالیانه معاونت پژوهش و فناروی در سال 95-94

دکتر پریسا فرنیا معاونت پژوهش و فناوری بیمارستان دکتر مسیح دانشوری درباره اهداف پژوهشکده سل و بیماریهای ریوی گفت:

دکتر پریسا فرنیا معاونت پژوهش و فناوری بیمارستان دکتر مسیح دانشوری درباره اهداف پژوهشکده سل و بیماریهای ریوی گفت: یکی از اهداف مرکز آموزشی پژوهشی درمانی سل و بیماری های ریوی در زمینه تولید ،درخواست و انتشار دانش جدید پزشکی این است که سر آمد سایر مراکز علمی کشور می باشد. از این رو ، پژوهش و ادغام آن با آموزش ، از اولویت های اصلی این مرکز است.
معاون پژوهش و فناوری مرکز با بیان اینکه مرکز آموزشی،پژوهشی و درمانی سل و بیماریهای ریوی با دارا بودن پژوهشگران متخصص و کادر مجرب علمی از پژوهشگران در زمینه ارتقاء و اجرای طرح ها،کشف و نوآوری های تازه در زمینه بیماری ریوی، حمایت می کند گفت: این مرکز در راستای اهداف پژوهش سعی دارد بتواند به جامعه خدمت کنند.
دکتر فرنیا تصریح کرد این مرکز با کمک بخش دولتی و خصوصی محققان زیادی را جذب نموده و حضور این محققان محیط پویائی را به وجود آورده که بستر گسترده ای برای انجام تحقیقات پایه و کاربردی در زمینه بیماریهای ریوی فراهم شده است.
این عضو هئیت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره اهداف بین المللی این مرکز اظهار داشت: از بعد بین المللی ،هدف این مرکز ارتقاء همکارهای پژوهشی و تبادل فرصتها دردانشگاه های مرتبط بین المللی برای اساتید و دانشجویان فارغ التحصیل شده می باشد و در این راستا مرکز آموزشی ، پژوهشی درمانی سل و بیماری های ریوی تفاهم نامه های متعددی با مراکز علمی بین المللی درسراسر دنیا دارد.
دکتر فرنیا شاخص های پژوهشی این مرکز را شامل: سارکوئیدوز ، عفونت های ریوی و راه های هوائی (نظیر آسم و  COPD)، بیماریهای مزمن تنفسی، (اپیدمیولوژی ،تشخیص و درمان )، سل، HIV ، سل مقاوم به درمان ،بیماریهای مزمن ریوی اطفال ، آلودگی هوا ، بیماریهای شغلی ریوی ، فشارخون اولیه ، ترومبوز ورید عمقی ، روشهای مقابله با درد متعاقب تراکوتومی ، پاتولوژی ریه و قفسه سینه ، ایمونوهیستوکمیستری، فلوسیتومتری ، بیولوژی ملوکولار ، کاهش عوارض داروئی ، تولید داروهای جدید و ارزیابی عملکرد آنها ، آنکولوژی قفسه سینه و جراحی قفسه سینه برشمرد و افزود امیدواریم بتوانیم گام های موثر در زمینه های گفته شده برداریم.
این معاون پژوهش و فناوری خاطر نشان شد که ساختار پژوهشی این پژوهشگاه شامل سه پژوهشکده سل، پژوهشکده پیشگیری از بیماریهای تنفسی و پژوهشکده بیماریهای ریوی می باشند که هر کدام از این پژوهشکده ها شامل چند مرکز تحقیقاتی می باشند وی افزود: مراکز تحقیقات پژوهشگاه سل و بیماری های ریوی عبارتند از: مرکز تحقیقات مایکوباکتریولوژی ،مرکز تحقیقات سل بالینی و اپیدمیولوژی ، مرکز تحقیقات ویروس شناسی ،مرکز تحقیقات پیوند ریه ،مرکز تحقیقات بیماری نای ، مرکز تحقیقات بیماریهای مزمن تنفسی ، مرکز تحقیقات بیماریهای تنفسی کودکان ،مرکز تحقیقات پیشگیری و کنترل دخانیات ، مرکز تحقیقات مراقبت پرستاری در بیماریهای تنفسی ، مرکز تحقیقات پزشکی از راه دور .
دکتر فرنیا در خاتمه با توجه به توضیحات کاملی که درباره این معاونت و اهداف آن داد اظهار داشت:  در همین راستا و با توجه به اهمیت آشنایی با گزارش عملکرد معاونت پژوهش و فناروی پژوهشکده سل و بیماریهای ریوی دکتر مسیح دانشوری در سال 1395-1394 این معاونت اقدام به انتشار کتابچه ای در این خصوص نموده است.
شایان ذکر است جهت مشاهده کتابچه گزارش سالیانه این معاونت می توایند با مراجعه به سایت بیمارستان دکتر مسیح دانشوری قسمت معاونت پژوهش به آدرس www.nritld.sbmu.ac.ir این کتابچه را ملاحظه نمایند.

  • گروه خبری : اخبار مرکز,اخبار روابط عمومی
  • کد خبر : 46035
کلید واژه
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

تنظیمات قالب