• تاریخ انتشار : 1398/07/01 - 12:18
  • بازدید : 1119
  • تعداد بازدید : 127
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
در بیمارستان دکتر مسیح دانشوری برگزار شد:

کارگاه آموزشی مدیریت و سازمان دهی منابع

به گزارش روابط عمومی بنا بر اعلام دکتر فریبا قربانی پژوهشگر سلامت، به منظور ارتقای علمی پژوهشگران، کارگاه آموزشی مدیریت منابع و سازماندهی کتابخانه الکترونیک در تاریخ دوازدهم شهریور ماه در کلاس درس استاد بهادری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بنا بر اعلام دکتر فریبا قربانی پژوهشگر سلامت، به منظور ارتقای علمی پژوهشگران، کارگاه آموزشی مدیریت منابع و سازماندهی کتابخانه الکترونیک در تاریخ دوازدهم شهریور ماه در کلاس درس استاد بهادری برگزار شد.
دکترقربانی در خصوص برگزاری این کارگاه گفت: هدف از برگزاری کارگاه فوق معرفی نرم افزار های مختلف مدیریت منابع جهت آشنایی محققین و مقایسه نرم افزار ها موجود با مناسب ترین نوع آن جهت فعالیت های پژوهشی بود.
دکتر قربانی عنوان کرد: هریک از نرم افزارهای مدیریت و سازماندهی، ویژگی هایی دارند که محقق با شناخت آن می تواند از کاربردهای مورد نیاز آن بهرمند گردد. به عنوان مثال جهت ارزشیابی مراکز تحقیقاتی استفاده از نرم افزار اندنوت (  Endnote) توصیه می گردد زیرا کتابخانه تهیه شده قرار نیست به صورت آنلاین همسان سازی  Synchrohize گردد.
وی در ادامه گفت: اما در صورتیکه پژوهشگر بخواهد به صورت آنلاین به کتابخانه خود دسترسی داشته باشد با هر تغییری در کتابخانه ایجاد می کند همسان سازی در نسخه های دیگر نیز رویت می گردد، نرم افزار مندلی انتخاب مناسبی است.
دکتر قربانی در خصوص ویژگی های مختلف نرم افزار های مدیریت منابع گفت: هماهنگی با نرم افزارهای آفیس در نرم افزارهای مختلف متفاوت است و همچنین زمان به روز شدن آنها با فاصله های متفاوتی انجام می گیرد.
دکتر قربانی اذعان کرد: برخی از نرم افزارها مانند مندلی رایگان هستند و برخی مانند اندنوت باید خریداری گردند و نیز برخی نرم افزارها تحت وب نیز کارایی دارندو قابلیت سینک شدن با مدل تحت موبایل و آنلاین را دارا می باشند. همچنین می توان نرم افزارها از قبیل زوترو، رف- ویس، رف- ورک، سیتاوی، اندنوت، مندلی و ... نام برد.
قربانی تصریح کرد: لازم به ذکر است نرم افزارهایی مثل مندلی قابلیت سازماندهی مطالعه متن و یادداشت گذاری و قابلیت استفاده از برچسب را دارند که برای دانشجویان و پژوهشگران بسیار کارایی دارد.
شایان ذکر است در این کارگاه به صورت عملی نیز کار با نرم افزار اندلوت و مندلی توسط شرکت کنندگان انجام گرفت و برگزاری کارگاه پیشرفته مندلی با رویکرد علم سنجی و ساخت گروههای پژوهشی چند نفره جهت به اشتراک گذاشتن مطالعات و مقالات در آبان ماه خبر دادند. اطلاعات تکمیلی در سایت مرکز تحقیقات بیماری های نای ارائه می گردد.

  • گروه خبری : اخبار مرکز,اخبار روابط عمومی
  • کد خبر : 82917
کلید واژه
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

تنظیمات قالب