• تاریخ انتشار : 1394/11/06 - 13:46
  • بازدید : 997
  • تعداد بازدید : 85
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
در مرکز پزشکی دکتر مسیح دانشوری انجام شد:

راه اندازی كلينيك فوق تخصصي بيماريهاي بينابيني ريه

كلينيك فوق تخصص بيماريهاي بينابيني ريه(interstitial Lung Disease) در مركز پزشكي مسيح دانشوري راه اندازي گرديد.

كلينيك فوق تخصص بيماريهاي بينابيني ريه(interstitial Lung Disease) در مركز پزشكي مسيح دانشوري راه اندازي گرديد.
به گزارش روابط عمومي مركز، دكتر "جلال حشمت‌نيا"، مسئول كلينيك فوق الذكر با اشاره به اینکه گفت: اين كلينيك روزهاي شنبه از ساعت 10 لغايت 12 در بيمارستان داير مي‌باشد افزود: بيماريهاي بينا بيني ريه جزء بيماريهاي نادر درگير كننده ريه انسان مي‌باشد و عوامل ايجاد اين بيماري متفاوت است و شامل مصرف داروها، شغل‌هاي خاص(كارگران معادن، ذغال سنگ و آزبست و ...)، بيماريهاي کلاژن واسكولار(بيماريهاي روماتيسمي) است. همچنين مصرف سيگار نقش اساسي و كليدي در بسياري از بيماريهاي  ILDدارد.
دكتر حشمت‌نيا با بيان اين مطب كه در بيماريهاي بينابيني فرد دچار تنگي نفس فعاليتي و سرفه‌هاي خشك كه سير پيش‌رونده دارد مي‌شود اظهار كرد: اين بيماري به تدريج بيمار را ناتوان مي‌كند و بيمار ممكن است علائم دیگری نظير تب خفيف، كاهش اشتها و كاهش وزن را تجربه كند.
وي افزود: در اوايل بيماري، بیمار فقط در هنگام فعاليت تنگی نفس شديد دارد اما در مراحل پيشرفته‌تر بيماري، سختي در تنفس، كبودي لب و مخاطها، چماقی شدن انگشتان و لاغري ديده مي‌شود.
اين فوق تخصص بيماريهاي ريه بهترين روش برخورد با اين بيماران را شناسايي زودرس بيماري، شناسايي علت ایجاد شده مثل دارو، مشاغل و بيماريهاي روماتيسمال دانست و گفت: در بسیاری از بیمارانی که در مراحل اولیه هستند، درمانهای موجود باعث حفظ قسمتهای سالم ریه شده و مانع ناتوانی شدید بیمار می گردد. همچنین قطع دارو و جلوگیری تماس های شغلی و نیز درمان بیماریهای روماتیسمال همزمان باعث بهبود بیماری ریوی یا توقف پیشرفت آن می شود.
دكتر حشمت‌نيا با اشاره به كمك‌كننده بودن درمان‌هاي فعلي در بسیاری از این بيماران در مراحل اوليه عنوان كرد: در بسياري از موارد درمان قطعي براي بيماران مبتلا به بيماريهاي بينابيني ريه پیشرفته وجود ندارد و درمان‌ها شامل اکسیژن درمانی و توانبخشی ریه می باشد که درمان قطعی نیست.
وي با بيان اين مطلب كه درمان قطعي بيماران پیشرفته انجام پيوند ريه مي‌باشد اظهار كرد: شناسايي زودرس بيمار در مراحل اوليه نه تنها باعث امکان بهبودی می شود بلکه انجام درمانهای حمایتی باعث عدم نارسایی قلب راست (قسمت راست قلب)       می شود و به اين ترتيب بيمار جهت پيوند ريه آماده شود.
دكتر حشمت‌نيا در پايان سخنان خود اظهار كرد: نارسايي قلب راست در بيماران مبتلا به بيماريهاي بينابيني ريه باعث نياز به پيوند همزمان قلب و ريه مي‌شود كه جراحي بسيار پرخطري است.
شایان ذکر است در این درمانگاه اطلاعات بیمار به طور دقیق ثبت شده و سعی می شود اقدامات  تشخیصی بر روی بیمار با آخرین درمانهای روز دنیا همسو باشد. 

  • گروه خبری : اخبار مرکز,اخبار روابط عمومی
  • کد خبر : 28097
کلید واژه
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

تنظیمات قالب