• تاریخ انتشار : 1394/07/22 - 14:51
  • بازدید : 1345
  • تعداد بازدید : 109
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
روي خط هفتمین کنگره بین المللی بیماریهای ریوی ، مراقبتهای ویژه و سل

جزئیات "عارضه افزایش فشار شریان ریوی " در گفتگو با دکترشریف کاشانی

دکتر بابک شریف کاشانی مسئول بخش قلب ، نارسایی های قلبی و پیوند قلب بیمارستان دکتر مسیح دانشوری در گفتگو با روابط عمومی این مرکز گفت: افزایش فشار شریان ریوی از جمله محورهایی است که در این کنگره مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفته است.

دکتر بابک شریف کاشانی مسئول بخش قلب ، نارسایی های قلبی و پیوند قلب بیمارستان دکتر مسیح دانشوری در گفتگو با روابط عمومی این مرکز گفت: افزایش فشار شریان ریوی از جمله محورهایی است که در این کنگره مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفته است.
دکتر شریف کاشانی عنوان داشت:  افزایش فشار شریان ریوی بیماری نیست بلکه وضعیتی است که از حدود 37 بیماری ممکن است ایجاد شود. وی با اشاره به اینکه این 37 بیماری روشهای تشخیصی متعدد، سیر بیماری متفاوت و پیش آگهی مختلفی خواهد داشت افزود : بنابراین برای گروههایی مانند پزشکان ریه و داخلی ، شناسایی روشهای تشخیص و تفاوت درمان اهمیت بالایی دارد .
مسئول بخش قلب ، نارسایی قلب و پیوند قلب بیمارستان دکتر مسیح دانشوری در بیان اینکه این 37 بیماری در پنج گروه تقسیم بندی می شوند افزود:  شایع ترین علل، درگیری بطن چپ یا بیماریهای قلبی بوده و به دنبال آن بیماریهای ریوی می باشد بنابراین  افرادی که مبتلا به برونشیت هستند احتمالا مبتلا به فشار شریان ریوی نیز هستند.
این عضو هئیت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: معمولا در گروه اول با بیماریهایی مواجه هستیم که به شریان ریه اختصاص دارند و چندان شایع نیستند بنابراین با توجه به سیر جدی بیماری باید در اسرع وقت شناسایی و درمان شوند. وی افزود: گروه چهارم مربوط به بیماری مزمن آمبولی ریه می باشد که با  توجه به پاسخ به درمان جراحی ، شناسایی آن اهمیت دارد و در گروه پنجم بیماریهایی که علت نامشخص یا چند علتی دارند جای می گیرند.
دکتر شریف کاشانی اظهار داشت که با توجه به اینکه بستگی به نوع علت افزایش شریان ریوی، درمانهای مختلف دارد و نمی توانیم توصیه واحد برای درمان آنها داشته باشیم گفت:  معمولا این بیماری مزمن است و به جز موارد خاص مانند گروه چهارم که جراحی می شوند اغلب درمان دارویی مادام العمر دارند.
مسئول بخش قلب ، نارسایی قلب و پیوند قلب مسیح دانشوری در پایان با بیان اینکه استفاده نابجا از درمانهایی که برای گروه یک توصیه می شود در دیگر گروهها می تواند با عوارض همراه بوده و شروع درمان در گروه یک بدون بررسی کامل مشکل آفرین است خاطرنشان کرد : توصیه می شود این بیماری در مراکز اختصاصی که تجربه کافی در زمینه تشخیص و درمان دارند مورد بررسی قرار گیرد.

  • گروه خبری : اخبار مرکز,مصاحبه,اخبار روابط عمومی
  • کد خبر : 24748
کلید واژه
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

تنظیمات قالب