• تاریخ انتشار : 1394/07/20 - 15:40
  • بازدید : 1870
  • تعداد بازدید : 87
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
با حضور اساتید داخلی و خارجی

هفتمین کنگره بین المللی بیماری های ریوی،مراقبت های ویژه و سل آغاز یه کار کرد:

در این مراسم که با حضور جمعی از اساتید و محققان داخلی و خارجی در زمینه بیماریهای ریوی برگزار شد، دکتر پیوندی میزبانی کنگره دوسالانه بیماری‏های ریوی را مایه افتخار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ذکر کرد.

در این مراسم که با حضور جمعی از اساتید و محققان داخلی و خارجی در زمینه بیماریهای ریوی برگزار شد، دکتر پیوندی میزبانی کنگره دوسالانه بیماری‏های ریوی را مایه افتخار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ذکر کرد.
وی اظهار داشت: بیماری های ریوی به لحاظ شیوع بالا، مرگ و میر و صرف هزینه های اقتصادی چشمگیر، ازتوجه و اهمیت بالایی برخوردار هستند، بنابراین مطالعه و تحقیق گسترده به منظور شناسایی راه های موثر پیشگیری و درمان این بیماریها امری ضروری است.
رییس دانشگاه با اشاره به سرطان ریه به عنوان شایعترین عامل مرگ و میر ناشی از سرطان اظهار داشت: 64 میلیون نفر در جهان مبتلا به بیماری مزمن انسدادی ریه هستند و سالانه بیش از 1.5 میلیون نفر در دنیا به دلیل سرطان ریه جان خود را از دست می‏دهند. این بیماری در سال 2010 میلادی بیش از 2 تریلیون دلار هزینه بر جای گذاشته است.
دکتر پیوندی افزود: متاسفانه این بیماری عامل 5 درصد موارد مرگ و میر در جهان است و بر اساس پیش بینی سازمان بهداشت جهانی تا سال 2030 میلادی سومین علت مرگ و میر خواهد بود.
وی مصرف دخانیات و آلودگی هوا را عوامل خطرزای اصلی در بروز بیماری‏های ریوی همچون سرطان ریه و بیماری مزمن انسدادی ریه دانست و تصریح کرد: بیماری های عفونی ریه همچون سل و افزایش شیوع آنها به دنبال بیماری های نقص ایمنی از جمله ابتلا به ایدز ارتباط شناخته شده با عوامل اجتماعی مؤثر بر سلامت دارند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در ادامه بر اهمیت و لزوم تلاش جامعه علمی و متخصصان این حوزه برای افزایش آگاهی عمومی، جلب حمایت سیاستگزاران و ایجاد هماهنگی بین بخشی برای اصلاح سبک زندگی، کاهش رفتارهای پرخطر و مقابله با آلودگی هوا، به منظور مقابله با بیماری‏های یادشده تاکید کرد.
وی همچنین انجام مطالعات پایه و بالینی و تحقیقات بین‏ رشته‏ ای برای شناخت بهتر پاتوفیزیولوژی و یافتن راه‏های مؤثرتر و ارزانتر برای تشخیص و درمان بیماری‏های ریوی را نیازمند سرمایه ‏گذاری در این حوزه دانست.
دکتر پیوندی ضمن اعلام آمادگی و التزام دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درخصوص حمایت از مطالعات علمی و همکاری‏های پژوهشی در زمینه پیشگیری، تشخیص و درمان بیماری‏های ریوی و ارتقای کیفی و کمی مراقبت‏ های ویژه گفت:  اطمینان دارم انتشار آخرین یافته‏ های علمی محققان و تبادل تجربیات ارزنده متخصصان در این کنگره، زمینه‏ ساز همکاری ‏های بیشتر برای توسعه تحقیقات در این حوزه خواهد بود و دستاوردهای ارزنده‏ ای برای درمان بیماران و ارتقای سلامت و کیفیت زندگی هموطنان و همنوعانمان در پی خواهد داشت.
دکتر پیوندی در خاتمه سخنان خود بیان کرد:  در حاشیه این کنگره بین المللی دانشمندان و اساتیدی که از سایر کشور ها حضور بهم رسانده اند فرصت خواهند داشت تا از جاذبه های گردشگری کم نظیرایران بازدید کنند و با تاریخ و فرهنگ کهن ایران اسلامی آشنا شوند. و همچنین پیشرفت های علمی و فناوری ایران را از نزدیک مشاهده و زمینه همکاریهای علمی با دانشمندان ایرانی را ارزیابی کنند.
در بخش دیگری از این مراسم دکتر جماعتی گفت: در هفتمین کنگره بین المللی بیماریهای ریوی 261 جلسه علمی، 261 سخنرانی،   128 Poster presentation  ، سمپوزیوم و کارگاههای متعدد آموزشی و علمی ارائه خواهد شد.
وی با اشاره به همکاری انجمن ریه اروپا و انجمن ریه آمریکا در برپایی این همایش ابراز امیدواری کرد با همکاری و هماهنگی این انجمن تبادل اطلاعات و انجام تحقیقات مشترک و فعالیتهای علمی مستحکم تر از قبل باشد.
دکتر جماعتی درخاتمه سخنان خود با تاکید بر این که حضور اساتید داخلی و خارجی فرصت مغتنمی جهت همکاری بیشتر است از معاونت تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، انجمن های ریه، آسم و آلرژی ایران و وزارت امور خارجه که در برگزاری این همایش نهایت همکاری را داشتند تشکر کرد.
گفتنی است این کنگره به همت مرکز تحقیقات سل و بیماری‏های ریوی با همکاری انجمن متخصصان ریه ایران، انجمن متخصصان بیماری‏های قفسه صدری آمریکا و انجمن متخصصان بیماری‏های تنفسی اروپا از امروز آغاز به کار کرد و تا 24 مهرماه ادامه دارد.

  خبرنگار: نسرین امینیان

  تاریخ:94/7/20

  • گروه خبری : اخبار مرکز,مصاحبه,اخبار روابط عمومی
  • کد خبر : 24411
کلید واژه
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

تنظیمات قالب