• تاریخ انتشار : 1398/02/11 - 08:47
  • بازدید : 579
  • تعداد بازدید : 101
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
شعار امسال در روز جهانی آسم:

" شیوع رو به رشد آسم را متوقف کنیم"

به پیشنهاد GINA (Global Initiative for Asthma) یا عزم و اراده جهانی برای مقابله با آسم و با همکاری WHO اولین سه شنبه ماه می به نام روز جهانی آسم نامگذاری شده است و همه ساله...

به پیشنهاد GINA  (Global Initiative for Asthma) یا عزم و اراده جهانی برای مقابله با آسم و با همکاری WHO اولین سه شنبه ماه می به نام روز جهانی آسم نامگذاری شده است و همه ساله مراسمی به همین مناسبت در کشورهای مختلف جهان برگزار می شود و شعاری در این روز انتخاب می شود، شعار امسال روز جهانی آسم عبارت است از: STOP ASMA " شیوع رو به رشد آسم را متوقف کنیم".
به گزارش روابط عمومی و نقل از دکتر سیدعلیرضا مهدویانی فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بیمارستان دکتر مسیح دانشوری و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی هدف از این مراسم و نام گذاری در واقع افزایش اطلاع آگاهی جامعه پزشکی بیماران، خانواده های آن ها متخصصین و مسئولین و سیاست گذاران بهداشتی کشورها در رابطه با بیماری آسم و راه های مقابله با این بیماری می باشد.
دکتر مهدیانی با بیان اینکه در کشور ما نیز امسال مانند سال های گذشته با همکاری مراجع ذیربط شامل: وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی، انجمن آسم و آلرژی و انجمن ریه، مراسم مختلفی در این رابطه برگزار می گردد افزود: بیمارستان دکتر مسیح دانشوری به عنوان قطب بیماری های ریوی کشور به همین مناسبت در راستای این روز نشستی مشترک بین همکاران متخصصین داخلی، فوق تخصص های ریه بزرگسالان، فوق تخصص ریه کودکان، فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی، متخصصین داخلی و سایر رشته ها جهت افزایش اطلاع و آگاهی به خصوص در میان پزشکان در چهاردهم اردیبشت ماه در این مرکز برگزار می کند.
این فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بیمارستان دکتر مسیح دانشوری در ادامه تصریح کرد: در راستا افزایش اطلاع و آگاهی بیماران آسماتیک و خانواده های نیز جشنی در بخش کودکان بیمارستان در تاریخ نهم اردیبهشت ماه برگزار گردید.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی  اظهار داشت: هم اکنون بیش از 300 میلیون نفر در سراسر جهان از بیماری آسم رنج می برند و دولت ها و جوامع می کوشند در هر فرصت مناسب اطلاع رسانی، آموزش و حمایت از برنامه های مرتبط از سیل فزاینده خسارات انسانی، اجتماعی و اقتصادی این بیماری مزمن بکاهد.
وی در ادامه گفت: براساس آخرین بررسی انجام شده توسط وزارت بهداشت و درمان آموزشی پزشکی شیوع آسم در جمعیت کودکان و نوجوانان 11 درصد و در بالغین 9 درصد می باشد. این بررسی بر اساس پرسش نامه های استاندارد بین المللی و در جمعیت شهری و روستایی انجام شده است. به نظر می رسد در شهر های صنعتی نظیر تهران شیوع بیماری از متوسط کشوری بیشتر باشد.
دکتر مهدویانی در خصوص فعالیت های این مرکز راستا اطلاع رسانی  و ثبت در خصوص آسم گفت: بیمارستان دکتر مسیح دانشوری مبادرت به ثبت بیماری آسم با تاکید به فرم آسم شدید (Severe Asthma ) نموده است در این نظام ثبت اطلاعات پزشکی بیمار مبتلا به آسم شدید جهت ایجاد پایگاه داده برای آنالیز های بیشتر محققین گردآوری می شود. وی افزود: ریجستری آسم شدید می تواند در پایگاه داده ها جهت استفاده در بالین، پیگیری و مراقبت از این گروه بیماران ارائه بازخورد به ارئه دهندگان خدمت یادآوری به بیماران جهت پیگیری شناسنایی بیمارانی که به حمایت های بیشتری نیاز دارند مورد استفاده قرار گیرد.
این فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بیمارستان دکتر مسیح دانشوری تاکید کرد: برآورد استاندارد شده آسم شدید بر اساس سن، جنسیت، شغل و فاکتورهای خطر و تعیین اطلاعات پایه و ارائه گزارش به مسئولین جهت سیاست گذاری های موثر در برنامه های پیشگیری و درمانی این بیماری از اهداف کاربردی این طرح می باشد.

  • گروه خبری : اخبار مرکز,اخبار روابط عمومی
  • کد خبر : 77296
کلید واژه
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

تنظیمات قالب