در حاشیه برگزاری سومین کارگاه فلوسایتومتری انجام پذیرفت:
گفتگو با دکتر" فرانک ردخلد " دانشیار دانشگاه اترخت هلند
دانشمند هلندی شرکت کننده در سومین کارگاه فلوسایتومتری از حضور در ایران و این کارگاه پزشکی ابراز رضایت کرد.به گزارش روابط عمومی مرکز، دکتر" فرانک ردخلد"دانشیار دانشگاه اترخت هلند...
دانشمند هلندی شرکت کننده در سومین کارگاه فلوسایتومتری از حضور در ایران و این کارگاه پزشکی ابراز رضایت کرد.
به گزارش روابط عمومی مرکز، دکتر" فرانک ردخلد"دانشیار دانشگاه اترخت هلند که به عنوان یکی از اساتید مدعو در سومین کارگاه "فلوسایتومتری و کاربرد آن در تشخیص بالینی"حضور داشت در گفتگو با روابط عمومی مرکز ضمن ابراز رضایت از حضور در کشور ایران و اساتید، دانشمندان و دانشجویان ایرانی ابراز داشت.
برای پنجمین بار است که به ایران آمده ام و با شرکت در این کارگاه توانستیم مباحث خوبی را با مشارکت محققین و دانشجویان ایران داشته باشیم. در این کارگاه و طی سخنرانی که داشتم تاریخچه ای از بکارگیری فلوسایتومتری در امور تشخیص بیماریها و سیر آن تا به حال، روشهای مختلف رنگ آمیزی و تفسیر نتایج حاصل از آن و کمکی که این روشها در تشخیص بیماریهایی نظیر آسم و سرطانهای ریه و... می توانند داشته باشند، عنوان شد.
این دانشیار ایمونولوژی هلندی ابراز امیدواری کرد بتواند در فرصتهای آتی نیز بتواند در ایران و محافل علمی و پزشکی این کشور حضور یابد.
دکتر" اسماعیل مرتاض" عضو هیئت علمی مرکز پزشکی دکتر مسیح دانشوری و دبیر علمی این کارگاه نیز ضمن تشکر از حضور دکتر ردخلد دراین کارگاه عنوان کرد.
بکارگیری فلوسایتومتری امکان مناسبی برای تشخیص بیماریهای ناشی از نقض ایمنی اولیه و برخی از بیماریهای ریوی در اختیار مراکز درمانی و بیمارستانها می گذارد که درحال حاضر و در سطح مراکز تابعه دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی مرکز دکتر مسیح دانشوری و مرکز طالقانی از این سامانه بهره برداری می کند.
دبیر علمی سومین کارگاه فلوسایتومتری در خصوص ویژگیهای این دوره خاطر نشان کرد: ما در سومین دوره این کارگاه سعی کردیم برخی نقاط ضعف دو دوره قبل را برطرف کنیم و همچنین برخی اساتیدی که در دوره های قبلی حضور نداشتند در کارگاه سوم با حضور خود بار علمی کارگاه را ارتقاء دادند ضمن این که با تهیه و توزیع جزوه هایی به شرکت کنندگان آخرین اطلاعات و دستارودهای در این خصوص در اختیار آنها قرار گرفت.
دکتر مرتاض در پایان با بیان این که گروههای هدف در این کارگاه شامل دانشجویان پزشکی، ایمونولوژی بالینی، پایه، پاتولوژیستها و ... بودند که توانستند با مشارکت دراین کارگاه اطلاعات خود را به روز رسانی کنند ابراز امیدواری کرد دوره های بعدی این کارگاهها با توجه به نیاز دانشجویان و محققین داخلی در آینده تشکیل گردد.