• تاریخ انتشار : 1395/08/27 - 08:36
  • بازدید : 1151
  • تعداد بازدید : 84
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
در حاشیه سمپوزیوم"بیماریهای مزمن انسدادی ریوی و آخرین رویکردهای درمانی":

ایران کشوری که دارای پتانسیل های فراوان در علم است

به گزارش روابط عمومی مرکز، پروفسور "حسن بریرام" از دانشگاه گازین تپ ترکیه در حاشیه دومین روز برگزاري اولین سمپوزیوم "بیماریهای مزمن انسدادی ریوی و آخرین رویکردهای درمانی" گفت:

به گزارش روابط عمومی مرکز، پروفسور "حسن بریرام" از دانشگاه گازین تپ ترکیه در حاشیه دومین روز برگزاري اولین سمپوزیوم "بیماریهای مزمن انسدادی ریوی و آخرین رویکردهای درمانی" گفت: ایران را بعنوان کشوری که دارای پتانسیل های فراوان در علم است دیدم و شاهد برگزاری سمینارهای بسیار تخصصی در این بودم. وی افزود: افراد صاحب نظر و دانشمندان خوبی را در رشته تخصصی خودم در ایران سراغ داریم که تلاش های فراوانی برای ارتقای بیمارهای ریوی و نیز تبادلات علمی جهانی دارند. در بازدیدی که از بیمارستان های ریوی ایران داشتم امکانات تشخیصی و تکنولوژی بالای را در آن دیدم که مایه خوشحالی می باشد.  
دکتر بریرام درباره این سمپوزیوم عنوان کرد: بسیار سمپوزیوم خوبی بوده و حرکت علمی با  ارزشی از بیمارستان دکتر مسیح دانشوری می باشد که توانسته برای اولین بار در ایران و در منطقه به بیماری COPD و اهمیت آن بپردازد. وی در ادامه تصریح کرد: عناوین سخنرانی اینجانب در مورد تغییرات آب وهوای زمین و ارتباط آن را با بیماری COPD   و نیز اهمیت آلودگی های هوا بر روی بیماری COPD و مکانیسم های مربوطه بوده است.
پرفسور بریرام اظهار داشت:  تا توجه به اهمیت ریزگردها و نیز لزوم مقابله با آن در کشور های نظیر عراق ، ایران ،عربستان و ترکیه اهمیت موضوع بسیار مهم بوده و ما توانستیم دراین سمپوزیوم راه حل هایی را جهت مقابله  با این آلودگی به پزشکان ریه عنوان کنیم.
وی در خاتمه از گروه اجرای بیمارستان دکتر مسیح دانشوری که توانستند این سمپوزیوم خوب را اجرا کند بسیار تشکر کرد و گفت: امیدوارم که فلوها و رزیدنت های ریه و کلیه دانشجویان پزشکی استفادهای خوبی از این سمپوزیوم تخصصی را برده باشند.
- در ادامه روابط عمومی مرکز گفتگوی کوتاهی داشت با دکتر "جنیفر گونیت"  از امپریال کالج لندن، جنیفر گونیت گفت: من برای اولین بار است که به ایران سفر می کنم و بسیار خوشحالم که توانستم ایران را ببینم و مردمان آن و فرهنگ آن را بشناسم . با مطالعه ای که روی دانشگاههای ایران و نیز مقالات علمی چاپ شده از این کشور دارم ، ایران را کشوری علمی می دانم که در آن جوانهای آن در راه تحصیل علم تلاش می نمایند و دانشگاههای خوبی  را درایران می بینیم که در حد خوبی در منطقه خاورمیانه و جهان هستند.
وی درباره سخنرانی که در این سمپوزیوم ارائه کرد اظهار داشت: اینجانب در مورد ارتباط بیماری COPD به بیماری قلبی وعروقی و نیز ارتباط هوا آلوده به بیماری COPD سخنرانی داشتم که سعی کردم اهمیت این دو موضوع را در بیماری COPD عنوان نمایم.
 - دکتر "مارتین وان دن" برگ از دانشگاه علوم پزشکی خرونیگن هلند از دیگر سخنران های این سمپوزیوم درباره عنوان سخنرانی خود گفت: نقش مجاری هوای ریز در بیماری COPD و مداخله درآنها برای درمان COPD و نیز اورلپ های ایجاد شده بین بیماری آسم و COPD از موضوعات سخنرانی اینجانب در سمپوزیوم بود که دو مورد از موارد مطرح شده از مسائل مهمی است که بایستی در درمان و تشخیص صحیح بیماری COPD به آن اهمیت داد.
وی در خاتمه درباره سمپوزیوم تصریح کرد: این برنامه در حد بسیار بالایی برگزار گردید و دانشجویان و فلوها و رزیدنت ها از آن استفاده کردند و تبادل نظر بین آنها انجام شد. و از کلیه مسئولین برگزار کننده کمال تشکر و قدردانی را دارم.

  • گروه خبری : اخبار مرکز,مصاحبه,اخبار روابط عمومی
  • کد خبر : 39459
کلید واژه
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

تنظیمات قالب