• تاریخ انتشار : 1401/02/07 - 12:55
  • بازدید : 137
  • تعداد بازدید : 135
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

برگزاری مراسم بزرگداشت دکتر مسلم بهادری در بیمارستان مسیح دانشوری

مراسم بزرگداشت درگذشت دکتر مسلم بهادری از اساتید نامدار و پیشکسوت پزشکی نوین با حضور دکتر ولایتی و جمعی از پزشکان، کادر درمان و خانواده مرحوم دکتر بهادری در سالن امیر کبیر بيمارستان مسیح دانشوری روز سه شنبه ۶ اردیبهشت ماه برگزار شد.

مراسم بزرگداشت درگذشت دکتر مسلم بهادری از اساتید نامدار و پیشکسوت پزشکی نوین با حضور دکتر ولایتی و جمعی از پزشکان، کادر درمان و خانواده مرحوم دکتر بهادری در سالن امیر کبیر بيمارستان مسیح دانشوری روز سه شنبه ۶ اردیبهشت ماه برگزار شد.
در ابتدای این مراسم که با قرائت قرآن کریم توسط استاد حامد شاکرنژاد قاری بین المللی آغاز گردید، دکتر ولایتی طی سخنانی ضمن تسلیت شهادت امام علی (علیه السلام)، درگذشت دکتر بهادری را تسلیت گفت و افزود: وی یکی از گنجینه های پزشکی ایران و چهره ای شاخص در قطب پزشکی و علمی کشور محسوب می شود و فعالانه در تمام مراحل زندگی با جدیت در صحنه‌های پزشکی شرکت داشت.


 

در ادامه این مراسم دکتر علیرضا زالی ضمن عرض تسلیت اظهار کرد: شخصیت متعالی، پرجذبه، چند ساحتی و اهل فضل دکتر بهادری به عنوان یکی از اسوه‌های بی‌بدیل آسمان پرستاره طبابت در ایران آکنده از فضایل اخلاقی و حرفه‌ای است.
وی ادامه داد:  سجایای اخلاقی و رموز حرفه ای ایشان خود کلاس درس بسیطی برای رهپویان راه استاد بهادری خواهد بود.
دکتر زالی با اشاره به مشی حرفه ای، سلوک و خصایل دکتر بهادری، آن ها را فرآیندهای درس آموزی برای نسل جوان دانست.
وی با اشاره به اشتیاق دکتر بهادری به علوم پایه و ورود به دوره دستیاری رشته آسیب شناسی در دورانی که بیشتر رشته های بالینی رایج بودند، گفت: با توجه به امتیازات علمی ایشان، انتخاب یک رشته علوم پایه به اندازه کافی درس آموز و نمایانگر چهره حرفه ای دکتر بهادری در حوزه طبابت و پزشکی است.وی ارتباط مملو از عواطف انسانی بین دکتر بهادری و دکتر آرمین را سبکی نوین در ارتباط شاگرد و استاد عنوان کرد و گفت: این روزها که در پی حلقه مفقوده حکمت در عرصه طب هستیم چنین مثال های روشنی می‌تواند بسیار درس‌آموز باشد.
وی افزود: در تمامی دوران زندگی فردی و اجتماعی دکتر بهادری تجلی بارقه‌های این ارتباط عاطفی دیده می‌شود و تعالی و ارتقای مستمر شخصیت علمی دکتر بهادری را می‌توان مرهون این ارتباط دانست.
دکتر زالی با بیان اینکه دکتر بهادری شخصیتی اجتماعی و حاضر در صحنه بود، گفت: فراز و فرودهای سیاسی در دوران تحصیل ایشان به گونه ای بود که ایشان مطلقا به صورت یک دانشجوی منفعل، صرفا نظاره گر تلاطمات سیاسی نبودند.
وی ادامه داد: ایشان برای جست و جوی راه حل برای رفع مشکلات مردم و توجه به ظلم ستیزی از هیچ تلاشی فروگذار نکردند.
دکتر زالی با اشاره به تعبد و نگاه ژرف اندیش و دینی دکتر بهادری یادآور شد: ایشان در طول دوران تحصیل خود که در کشورهای متعددی به سر بردند، مطلقا به اتصال دینی و تقید مذهبی وی خللی وارد نشد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه دکتر بهادری نمونه یک مسلمان و متعبد واقعی بود گفت: عرفان عملی دینی در شخصیت ایشان کاملا متبلور متجلی بود.
وی با اشاره به دغدغه‌مندی، نگاه مردم مدار و اجتماعی دکتر بهادری، گفت: چاشنی همیشگی صحبتها و کلام دلنشین دکتر بهادری دل مشغولی برای رفع مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم بود.
دکتر زالی تعهد و پایبندی به باورها و ارزش های خانوادگی را از دیگر ویژگی های این استاد برجسته عنوان کرد.
وی نگاه احترام آمیز دکتر بهادری به پدر و مادر و همچنین زادگاهش را یادآور شد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی یکی از پیشقراولان اعتلای رشته پزشکی در ایران را دکتر بهادری دانست و گفت: از همان روزهایی که ایشان آزمایشگاه آسیب شناسی دانشگاه تهران را با وقت مضاعفی تعالی بخشید تا روزهایی که در سازمان سنجش کشور فعالیت می‌کرد همه بیانگر نقش ایشان در رشد و ارتقای ملی است.
وی تلاش دکتر بهادری در راستای اعتلای کیفی طبابت در کشور را یادآور شد و گفت: از شالوده ریزان فرهنگستان علوم پزشکی ایران دکتر بهادری بود.
دکتر زالی به نگاه هدفمند و تخصصی دکتر بهادری در حوزه ریه و پاتولوژی اشاره کرد و یادآور شد که ایشان علی رغم پیشنهادهایی که برای ماندن در انگلستان داشتند به خاطر عشق به وطن و مردم به ایران بازگشتند.
وی با بیان اینکه نگاه دکتر بهادری به مرکز مسیح دانشوری همانند یک معبد دانش بود گفت: ایشان با شور و علاقه پیگیر ارتقای این مرکز بود.
دکتر زالی افتخارات و جایگاه ممتاز مرکز پژوهشی سل و بیماری‌های ریوی بیمارستان مسیح دانشوری را در سطح بین الملل مرهون مجاهدات اساتیدی همچون دکتر مسلم بهادری دانست.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی زنده یاد بهادری را رادمرد طب نوین ایران نامید و  تلاش برای ادامه راه ایشان را ضروری دانست.

  • گروه خبری : اخبار مرکز
  • کد خبر : 115985
کلید واژه
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

تنظیمات قالب