• تاریخ انتشار : 1398/06/13 - 13:39
  • بازدید : 925
  • تعداد بازدید : 169
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در راستای استاندارهای اعتباربخشی

برگزاری کارگاه آموزشی "شناسایی وارزیابی بیماران پرخطر از نظر خودکشی"

کارگاه آموزشی "شناسایی وارزیابی بیماران پرخطر از نظر خودکشی" در راستای استاندارهای اعتباربخشی توسط واحد روانپزشکی بیمارستان دکتر مسیح دانشوری با هماهنگی دفتر بهبود کیفیت، دوم شهریور ماه 1398در بیمارستان دکتر مسیح دانشوری برگزار شد.

کارگاه آموزشی "شناسایی وارزیابی بیماران پرخطر از نظر خودکشی" در راستای استاندارهای اعتباربخشی توسط واحد روانپزشکی بیمارستان دکتر مسیح دانشوری با هماهنگی دفتر بهبود کیفیت، دوم شهریور ماه 1398در بیمارستان دکتر مسیح دانشوری برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی، به نقل از دکتر میترا صفا مسئول واحد روانپزشکی و مدرس دوره فوق هدف از برگزاری کارگاه آموزشی "شناسایی وارزیابی بیماران پرخطر از نظر خودکشی"، ارزیابی، شناسایی، مراقبت، درمان وکنترل بیماران در معرض خطر خودکشی در بیمارستان بود.
دکتر صفا در خصوص مباحث عنوان شده در کارگاه فوق گفت: در این کارگاه در مورد  ویژگی های ظاهری، محتوا و فرم فکر، تظاهرات خلق، سیستم های روانی – حرکتی  و رفتاری بیماران بستری در این مرکز، بر اساس پنجمین ویراست راهنمای تشخیصی و آماری اختلالات روانی DSM_5) ) با توجه به روشهای مدل سازی فعال رفتاری، مطالعه مروری، روش های یادگیری عملی  و تعامل مثبت متقابل وذکر تجارب یکایک شرکت کنندگان با محتوای چالش برانگیز خودکشی  به بحث جدی گذاشته شد.
مدرس دکتر فوق تصریح کرد: شناسایی و ارزیابی روانشناختی  بیماران درمعرض خطر خودکشی یکی از مهمترین اورژانس های پزشکی  در زندگی انسانی و خانودگی است که با برگزاری دوره های فوق می توان اهمیت این موضوع را کامل تشریح کرد.
دکتر صفا در ادامه اذعان داشت: خودكشي عملی است آگاهانه و هدفمند که به قصد آسيب رساندن به خود صورت می‌گيرد و همچنين به عنوان فرايند تدريجي خستگي از زندگي تا تمايل به مردن، افكار خودكشي، اقدام به خودكشي و خودكشي موفق توصيف می‌شود.
وی افزود: خطر رفتارهاي خودكشی با طيف وسيعي از عوامل از قبيل شرايط اجتماعي و خانواده، شخصيت، تجارب آسیب زای زندگي و سلامت روان (غالباً افسردگي) در ارتباط است. اکثریت بيماران مزمن دچار افسردگي، خشم، احساس گناه، افكار خودكشي، اضطراب تنهايي، اختلالات خواب و اشتها، اختلالات شناختي و جنسي، اختلال كاركرد هوشي و تكلم، وابستگي، انكار بيماري، فقدان كنترل بدني و به خصوص اختلال مصرف مواد مي شوند. توجه جدی به اختلال مصرف مواد مي توانند نقش مداخله اي داشته باشند و احتمال ارتكاب خودكشي را افزايش دهد.
شایان ذکر است: گروه هدف این کارگاه، سرپرستاران، سوپروایزر بخش های بیمارستانی، جانشین پرستاران، ورابطین ایمنی بخش ها در این مرکز بودند.

  • گروه خبری : اخبار مرکز,اخبار روابط عمومی
  • کد خبر : 82367
کلید واژه
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

تنظیمات قالب