• تاریخ انتشار : 1403/07/09 - 16:09

پیام تسلیت دکتر زالی در پی درگذشت پرستار بیمارستان مسیح دانشوری

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی طی پیامی درگذشت ثریا رضایی، پرستار بخش اورژنس بیمارستان مسیح دانشوری را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان دکتر مسیح دانشوری، در متن پیام دکتر علیرضا زالی آمده است:
"انالله و اناالیه راجعون
خبر درگذشت ثریا رضایی، پرستار سخت‌کوش بیمارستان مسیح دانشوری، موجب تالم و تاثر فراوان شد.
بدون شک دعای خیر بیماران بدرقه راه این پرستار کوشا خواهد بود و خدمات صادقانه وی به همنوعان نیز، نزد پروردگار بی‌اجر نخواهد ماند.
ضمن عرض تسلیت به جامعه پرستاری و همکاران بیمارستان مسیح دانشوری، از خداوند منان برای ایشان علو درجات و برای خانواده محترم و بازماندگان صبر و شکیبایی مسئلت دارم.
دکتر علیرضا زالی
رییس دانشگاه"