• تاریخ انتشار : 1404/11/06 - 11:48
  • بازدید : 33
  • تعداد بازدید : 27
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
با مشارکت گسترده بین‌رشته‌ای برگزار گردید:

ششمین کنگره بین‌المللی سارکوئیدوز در بیمارستان مسیح دانشوری

به گزارش روابط عمومی، ششمین کنگره بین‌المللی سارکوئیدوز در روزهای پنجشنبه و جمعه، ۲-۳ بهمن‌ماه، با حضور اساتید، پژوهشگران و متخصصان از رشته‌های مختلف علوم پزشکی و با همکاری انجمن جهانی سارکوئیدوز، در سالن همایش امیرکبیر بیمارستان دکترمسیح دانشوری برگزار شد.

این کنگره به ریاست دکتر عاطفه عابدینی فوق تخصص ریه بیمارستان مسیح دانشوری به‌عنوان یکی از جامع‌ترین و بین‌رشته‌ای‌ترین رویدادهای علمی کشور در حوزه سارکوئیدوز، با مشارکت فعال تمامی بیمارستان‌های تابعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و حضور سخنرانان و پنلیست‌هایی از دانشگاه‌های علوم پزشکی مختلف کشور برگزار شد.

در این رویداد علمی، متخصصانی از رشته‌های ریه، ایمنولوژی، روماتولوژی، مغز و اعصاب، جراحی مغز و اعصاب، گوش و حلق و بینی، پوست، بیماری‌های عفونی و سایر حوزه‌های مرتبط، به ارائه و بررسی آخرین یافته‌های علمی، تجربیات بالینی و رویکردهای نوین تشخیصی و درمانی در حوزه سارکوئیدوز پرداختند که با استقبال قابل توجه جامعه پزشکی و دانشگاهی همراه بود.

ششمین کنگره بین‌المللی سارکوئیدوز به‌عنوان یکی از منحصر‌به‌فردترین کنگره‌های علمی کشور شناخته می‌شود؛ چرا که برای نخستین بار، متخصصان رشته‌های مختلف از بیمارستان‌های گوناگون دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در قالب پنل‌ها و نشست‌های مشترک، در فضایی علمی و تعاملی به بحث، تبادل نظر و هم‌اندیشی بین‌رشته‌ای پرداختند. این رویکرد چندتخصصی، نقش مهمی در ارتقای کیفیت تصمیم‌گیری‌های بالینی و تقویت همکاری‌های علمی ایفا کرد.

بخشی از برنامه‌های کنگره با استفاده از بسترهای مجازی و ارتباط آنلاین با سخنرانان داخل کشور برگزار شد که امکان تبادل علمی گسترده‌تر را فراهم ساخت و به ارتقای سطح علمی و کشوری کنگره کمک کرد.

از جمله مهمانان و مسئولان حاضر در این رویداد می‌توان به آقای دکتر حاجیپور، رئیس مرکز رجیستری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، به نمایندگی از معاونت محترم پژوهشی دانشگاه اشاره کرد. همچنین ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با حضور در کنگره، بر اهمیت و جایگاه این رویداد علمی تأکید کردند. معاون محترم فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، آقای دکتر هاشمی (ایمنولوژیست)، نیز در پنل تخصصی ایمنولوژی حضور فعال داشتند.

آقای دکتر خاتونی، رئیس تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، از دیگر مسئولان دانشگاهی حاضر در این کنگره بودند.

در بخش پرستاری و آموزش پرستاری، دانشکده پرستاری شهید بهشتی و دانشکده پرستاری دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور رؤسا و اعضای هیئت علمی خود در پنل‌های تخصصی مشارکت داشتند. این پنل‌ها با استقبال چشمگیر شرکت‌کنندگان همراه بود و بر نقش مؤثر پرستاری در مدیریت چندبعدی بیماران مبتلا به سارکوئیدوز تأکید شد.

در حاشیه این رویداد، کارگاه‌های تخصصی متعددی از جمله کارگاه هوش مصنوعی در پزشکی، کارگاه سونوگرافی ریه و کارگاه CRT و پرفیوژن برگزار شد که از نظر محتوای آموزشی و کیفیت اجرایی، بازخوردهای بسیار مثبتی از سوی شرکت‌کنندگان دریافت کرد.

اگرچه به دلیل محدودیت‌های فنی امکان حضور آنلاین رئیس انجمن جهانی سارکوئیدوز فراهم نشد، پیام رسمی ایشان در کنگره ارائه و قرائت شد. این کنگره به‌صورت رسمی تحت همکاری و حمایت انجمن جهانی سارکوئیدوز برگزار شد که بیانگر جایگاه بین‌المللی این رویداد علمی است.

گفتنی است، این کنگره گامی مؤثر در توسعه همکاری‌های بین‌رشته‌ای، ارتقای دانش تخصصی و تقویت شبکه‌های علمی و پژوهشی در حوزه سارکوئیدوز در سطح ملی و بین‌المللی به‌شمار می‌رود.

  • گروه خبری : اخبار مرکز
  • کد خبر : 167109
کلید واژه

تصویر

×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

تنظیمات قالب