• تاریخ انتشار : 1395/02/28 - 14:03
  • بازدید : 2399
  • تعداد بازدید : 220
  • زمان مطالعه : 8 دقیقه
دکتر پیوندی درجلسه هیات رئیسه دانشگاه:

جایگاه ممتاز مرکز پزشکی مسیح دانشوری در جراحی توراکس و اعمال پیوند قلب و ریه

جلسه هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با حضور دکتر "علی اصغر پیوندی" رئیس دانشگاه و دکتر "علی اکبر ولایتی" رئیس پژوهشکده سل و بیماریهای ریوی بیست و هفتم اردیبهشت ماه در ساختمان کاخ مظفری مرکز پزشکی دکتر مسیح دانشوری برگزار شد.

جلسه هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با حضور دکتر "علی اصغر پیوندی" رئیس دانشگاه و دکتر "علی اکبر ولایتی"رئیس پژوهشکده سل و بیماریهای ریوی بیست و هفتم اردیبهشت ماه در ساختمان کاخ مظفری مرکز پزشکی دکتر مسیح دانشوری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز در این جلسه که با حضور اعضای هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و معاونین و مدیران و مسئولین مرکز پزشکی دکتر مسیح دانشوری برگزار شد، گزارش جامعی از عملکرد این مرکز در حوزه های مختلف آموزشی، پژوهشی، درمانی و توسعه ای داده شد.

دکتر "علی اصغر پیوندی" رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در این جلسه ضمن اظهار خوشحالی از حضور در مرکز پزشکی دکتر مسیح دانشوری گفت: بیمارستان مسیح نکات مثبت و توانمندیهای ویژه ای دارد که در سایر مراکز این ظرفیت ها خیلی به چشم نمی آید و باید از آنها به خوبی استفاده کرد.

دکتر پیوندی ادامه داد: حضور دکتر ولایتی به عنوان استاد پیشکسوت در این مرکز موجب فراهم شدن زمینه های مختلف همکاری دو جانبه است و رسیدن این مرکز به این مرحله در زمینه های آموزش پژوهش و درمان مرهون وجود ایشان و هئیت علمی قوی و منتخب و کارکنان زحمت کش است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: حدود پانزده درصد بستری بیماران در سطح دانشگاه در بیمارستان مسیح دانشوری انجام می شود و این موضوع کمک شایانی در طرح تحول سلامت داشته است. در واقع از حدود 80- 85 هزار بیمار بستری در سطح مراکز بیمارستانی دانشگاه حدود 12 هزار نفر در مرکز پزشکی دکتر مسیح دانشوری بستری شده اند.

همچنین انجام اعمال جراحی توراکس، پیوند قلب و ریه در این مرکز حرف اول را در کشور و منطقه می زند و همه اینها ما را مجاب می کند که از ظرفیت های این مرکز استفاده بیشتری شود و تعامل نزدیک و قوی میان این مرکز و دانشگاه وجود داشته باشد.

دکتر پیوندی با اشاره به وجود توانمندیهای پژوهشی، آموزشی و درمانی در این مرکز و فضای لازم برای جذب نیروهای متخصص اضافه کرد: باید بین دانشگاه  و مرکز دکتر مسیح دانشوری هم پوشانی وجود داشته باشد و همچنین در زمینه هایی مثل توریسم سلامت باید تعامل زیاد فی مابین وجود دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در پایان خاطر نشان کرد: مسئولیت های محول به دانشگاه و انتظارات از آن بسیار زیاد است لذا دانشگاه و مرکز می توانند با تلاش و همدلی و تعامل بیشتر در راستای یکدیگر حرکت کنند و از فرصت ها استفاده نمایند و مرکز مسیح دانشوری جزء بزرگی از خانواده دانشگاه است و استاد ولایتی نیز افتخار ما هستند.

دکتر علی اکبر ولایتی رئیس مرکز پزشکی دکتر مسیح دانشوری نیز در جلسه هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، ضمن خوش آمدگویی، تشکیل این جلسه در مرکز مسیح دانشوری را فرصتی برای آشنایی بیشتر با فضا و امکانات و خدمات این مرکز دانست و به اختصار برخی دستاوردهای مرکز را برشمرد که از جمله اضافه شدن 6 اطاق عمل جدید  به مجموعه اطاق عملهای بیمارستان است که مجموعا تعداد اطاق عمل های مرکز مسیح دانشوری را به عدد 12 می رساند.

دکتر ولایتی ضمن اعلام آمادگی مرکز پزشکی دکتر مسیح دانشوری برای همکاری همه جانبه با دانشگاه توضیحاتی تکمیلی در خصوص گزارشهای معاونین و روسای بخش های مرکز بیان کرد.

در ابتدای این جلسه گزارش عملکرد معاونین پژوهشی، آموزشی و درمانی و همچنین روسای بخشهای مختلف درمانی و تشخیصی مرکز دکتر مسیح دانشوری خطاب به هیات رئیسه دانشگاه عنوان شد.

دکتر "پریسا فرنیا"معاون پژوهش و فناوری در این جلسه گزارشی از عملکرد مرکز پزشکی دکتر مسیح دانشوری ارائه کرد. دکترفرنیا گفت: این مرکز با دارا بودن 9 مرکز تحقیقاتی درقالب 3 پژوهشکده سل و بیماریهای ریوی در سطح گسترده ای در حال فعالیت است.

این مرکز به عنوان قطب علمی سل و بیماریهای ریوی در بین 50 قطب علمی کشور شناخته شده است و همچنین به عنوان آزمایشگاه رفرانس سل و آزمایشگاه رفرانس کشوری پاپیلوما و منطقه ای آنفلونزا شناخته شده است.

معاون پژوهشی پژوهشکده دکتر مسیح دانشوری اضافه کرد: از دیگر فعالیت های صورت گرفته، سازماندهی و ایجاد وحدت رویه در خصوص مقالات ثبت شده اساتید و متخصصین این مرکز در پایگاههای اطلاعات علمی پزشکیGoogle Scholar, Scopus  وORCIDبود ضمن این که در سطح بین المللی ما موفق شدیم کنگره های بین المللی سل وبیماریهای ریوی و کنگره آسیایی –آفریقایی مایکوباکتریولوژی را برگزار کنیم.

دکتر فرنیا در پایان گزارش خود همچنین از قرارگرفتن مقاله "سل نهفته" در سایت Atlas of Scienceکه آخرین اطلاعات پزشکی و غیر پزشکی را آنالیز کرده و در اختیار عمومی قرار می دهد، خبر داد.

در ادامه دکتر "علیرضا ناجی"رئیس مرکز تحقیقات ویروس شناسی گزارش کوتاهی از عملکرد این آزمایشگاه از سال 1386 در سطح کشوری توضیح داد و گفت: آزمایشگاه مرجع پاپیلوما در اجرای طرح کشوری " غربالگری سرطان دهانه رحم  براساس تست پاپیلوما" حضور گسترده و موثر دارد و همچنین مشارکت در طرح های دیگر کشوری در زمینه تشخیص بیماریهای سل و HIVداشته است.

سپس دکتر "پیام طبرسی"معاون آموزشی مرکز پزشکی دکتر مسیح دانشوری گزارش کوتاهی از فعالیت های آموزشی مرکز ارائه کرد و با اشاره به اینکه این مرکز پایه گذار ICUمدرن در کشور بوده است و در زمینه اکمو توانسته پیشتاز سایر مراکز درمانی باشد افزود: تعبیه اکمو برای بیماران آنفلونزایی و نجات جان آنها از توانایی بالای پزشکان این مرکز حکایت می کند.

معاون آموزشی مرکز با بیان این مطلب که مرکز پزشکی مسیح دانشوری به عنوان تنها مرکز خاورمیانه ای در زمینه سل به صورت گسترده فعالیت می نماید افزود: برگزاری دوره های آموزشی در سطح منطقه ای و بین المللی نیز از دیگر کارهای این مرکز               می باشد.

دکتر طبرسی در پایان از دکتر پیوندی  و اعضای هیات رئیسه درخواست کرد زمینه های لازم برای تبدیل این مرکز به عنوان مرکز بین المللی HIVرا با توجه به پتانسل بالای متخصصان آن ایجاد نمایند.

دکتر "ساویز پژهان"معاون درمان مرکز نیز درباره حوزه درمانی مرکز پزشکی دکتر مسیح دانشوری توضیحات مبسوط ارائه کرد و آمار و ارقامی توسط وی در خصوص تعداد اعمال پیوند ریه و قلب در این مرکز به حضار ارائه شد. سپس دکتر "عزیزاله عباسی"رئیس بخش جراحی توراکس گفت: این مرکز در زمینه جراحی توراکس و تراشه به عنوان مرکز ریفرال در کل کشور شناخته شده است و همچنین گفتنی است که در زمینه جراحی توراکس، پزشکان کشورهای آمریکایی و اروپایی از پزشکان ایرانی بخصوص پزشکان این مرکز در این زمینه درخواست آموزش های لازم را نموده اند. دکتر عباسی در پایان اظهار داشت این مرکز می تواند به عنوان مرکز بین المللی تراشه ارائه خدمت نماید.

 دکتر بخشایش کرم رئیس بخش تصویر برداری مرکز از تمایز این مرکز با دارا بودن بخش PET-CTبا پذیرش بیش از 4300 بیمار و افزایش رشد 50 درصدی پذیرش بیمار خبر داد و همچنین تولید رادیو دروهای PETدر داخل مرکز را نیز از دیگر امتیازات مرکز پزشکی دکتر مسیح دانشوری برشمرد.

در ادامه جلسه خانم دکتر جرجانی رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه تمرکز این مرکز بیماران ریوی است افزود: مرکز مسیح دانشوری قطبی برای بیماریهای ریوی در زمینه عمومی و تخصصی است و دانشجویان تربیت یافته در این مرکز با سایر مراکز تفاوت خاصی دارند بنابراین این قطب ظرفیت لازم برای فراگیران پزشکی را دارا می باشد.

وی همچنین لزوم برقراری همکاری های بیشتر  دانشگاه با مرکز پزشکی دکتر مسیح دانشوری در زمینه آزمایشگاه های تخصصی مانند ویروس شناسی و مایکوباکتریولوژی را خواستار شد و قول مساعد برای و امکان برقراری دوره های رادیولوژی و پزشکی هسته ای در مرکز پزشکی دکتر مسیح دانشوری به دلیل دارا بودن دستگاه پیشرفته PET –CTاعلام نمود.

دکتر "افشین زرقی"معاون تحقیقات و فن آوری دانشگاه نیز با ارائه توضیحاتی در زمینه همکاریهای پژوهشی میان دانشگاه و این مرکز از خانم دکتر فرنیا به خاطر توجه ویژه وی به ساماندهی امور پژوهشی مرکز و برقراری امکان تبادل اطلاعات میان مرکز و دانشگاه و نیز ساماندهی مقالات ثبت شده تقدیر کرد و در زمینه درخواست برگزاری کارگاه های توانمندسازی و ارسال طرح کلان بررسی بیماریهای عفونی اماکن مذهبی قول مساعدت و حمایت داد.

دکتر زرقی همچنین با اشاره به لزوم نگاه دانش بنیان در مبحث اقتصاد مقاومتی افزود: امیدواریم که در زمینه پژوهشی نیز این مرکز با توجه به ظرفیت های بالا توانایی قطب شدن را داشته باشد.

در این جلسه هیات رئیسه همچنین سایر معاونین دانشگاه، آقایان دکتر سلام زاده (معاون غذا و دارو)، دکتر فتحی (معاون توسعه مدیریت و منابع ) و دکتر صدوقی(معاون آموزشی) نیز مباحث متعددی را در خصوص مسایل مرتبط با مرکز پزشکی دکتر مسیح دانشوری و حوزه معاونت خود ارائه نمودند.

از دیگر سخنرانان این جلسه استاد مسلم بهادری بود که ضمن تشکر از هیئت رئیسه دانشگاه عنوان کرد: حضور رئیس و اعضای محترم هیئت رئیسه باعث آشنایی بیشتر این عزیزان با زحمات و تلاش مجموعه دکتر مسیح دانشوری خواهد شد و این مجموعه فعالیت و خدماتی ارائه می دهد که در کشور منحصر به فرد است و اجر این خدمات به دانشگاه هم می رسد.

دکتر بهادری همچنین رسیدگی به بیماران ریوی مراجعه کننده به مرکز پزشکی دکتر مسیح دانشوری که اکثرا" بی بضاعت هستند را امتیاز دیگری برای این مرکز دانست.

  • گروه خبری : اخبار مرکز,اخبار روابط عمومی
  • کد خبر : 32021
کلید واژه
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

تنظیمات قالب