دکتر ولایتی در کارگاه آموزشی جدیدالورود مطرح کرد
مطالعه تاریخ علم پزشکی راهکار احیای اعتماد به نفس پزشکان ایرانی
استاد پیشکسوت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و رئیس بیمارستان دکتر مسیح دانشوری ، مطالعه تاریخ علم پزشکی را راهکار احیای اعتماد به نفس پزشکان ایرانی دانست و افزود:
استاد پیشکسوت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و رئیس بیمارستان دکتر مسیح دانشوری ، مطالعه تاریخ علم پزشکی را راهکار احیای اعتماد به نفس پزشکان ایرانی دانست و افزود: باید بدانیم که چه مقدار به این علم خدمت کرده و چه مقدار از علم پزشکی مدیون پزشکان ایرانی است، همچنین چه مقدار از فرهنگ غرب به علم پزشکی ما وارد شده است.
به گزارش روابط عمومی، دکتر ولایتی رییس بیمارستان مسیح دانشوری در کارگاه دو روزه آموزشی، فرهنگی و پژوهشی ویژه دستیاران تخصصی بالینی ورودی سال 97 دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی که یکشنبه 25 شهریور ماه با حضور رییس، معاونان و جمعی از اساتید پیشکسوت علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد، با تاکید بر ضرورت احیای اعتماد به نفس به عنوان یک ایرانی در حوزه پزشکی، در رابطه با تاریخ طب و آشنایی با طب اسلامی مطالبی را مطرح کرد.
وی مطالعه تاریخ علم پزشکی را از راههای احیای این اعتماد به نفس عنوان کرد و گفت: باید بدانیم که چه مقدار به این علم خدمت کرده و چه مقدار از علم پزشکی مدیون پزشکان ایرانی است، همچنین چه مقدار از فرهنگ غرب به علم پزشکی ما وارد شده است.
به گفته دکتر ولایتی، کشورهای غربی به واسطه تبلیغات نادرست، خود را مبدع فرهنگ و تمدن میدانند که این از ذهن استعمارگرانه آنها نشأت میگیرد.
رئیس بیمارستان دکتر مسیح دانشوری با تشریح تاریخ طب در ایران و جهان، با اشاره به تاسیس دارالفنون، تصریح کرد: اوج رواج تفکرات استعمارگرانه که ایران را بی اطلاع از طب پزشکی معرفی کرده، یک پزشک اتریشی به نام دکتر "پولاک" بود که در مدرسه دارالفنون تدریس میکرد. متاسفانه از ابتدای دارالفنون و پس از قتل امیرکبیر، به دلیل مدیریت نادرست پایه فرهنگ آموزش عالی پزشکی را کج بنا نهادند تا این میراث به ایرانیان رسیده که ما چیزی نیستیم.
دکتر ولایتی در ادامه در راستای اثبات اینکه تمام اینها با هدف استعماری و کاهش اعتماد به نفس ما بوده، به چند نمونه از آثار پزشکی و دانشمندان برجسته ایرانی در این حوزه اشاره کرد.
این استاد پیشکسوت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در خاتمه به معرفی آثار جراحیهای پیشرفته در بقایای شهر سوخته زابل با تاریخ 5 هزار ساله، دانشمندی به نام "فریدون" در تاریخ طبری، مرکز علمی و بیمارستان و آموزشگاه جندی شاپور، نوآوریهای ابن سینا در کتاب قانون و نوآوریهای محمدبن زکریای رازی با کتاب الحاوی پرداخت.