واحد روابط بین الملل

واحد روابط بین الملل از ابتدای تاسیس این مرکز در حوزه ریاست پژوهشکده سل و بیماری های ریوی بیمارستان دکتر مسیح دانشوری فعالیت خویش را آغاز نمود و بعدها به عنوان زیر مجموعه معاونت پژوهش و فناوری به فعالیت خویش ادامه داد. در این بخش، کلیه مکاتبات انگلیسی پژوهشکده، تهیه و تدوین معرفی نامه اساتید، کارکنان و همچنین گواهی اشتغال ایشان جهت ارائه به سفارت خانه ها و درخواست روادید، تنظیم تفاهم نامه ها و قراردادهای بین المللی، ارسال درخواست و تهیه مدارک جهت همکاری با سازمان های بین المللی از جمله سازمان بهداشت جهانی، همکاری در برگزاری کنگره های بین المللی داخلی و خارجی وابسته به پژوهشکده، برگزاری دوره ها و کارگاه های آموزشی بین المللی، هماهنگی جهت انجام بازدیدهای بین المللی از مرکز، گرداوری، تکمیل و ارسال فرم های لازم جهت حضور محققان و پژوهشگران بین المللی در پژوهشکده، فراهم آوری مقدمات حضور اساتید و پژوهشگران مرکز در نشست ها، سمینارها و کنگره های بین المللی، تهیه بروشور و پمفلت به زبان انگلیسی،  طراحی، راه اندازی و به روز رسانی وب سایت انگلیسی پژوهشکده انجام می گردد.
پژوهشکده سل و بیماری های ریوی در زمینه های مختلف با سازمان ها و نهادهای جهانی همکاری می نماید که واحد روابط بین الملل در این بخش حضور فعال و گسترده دارد. در همین راستا، این پژوهشکده از سال 1374در زمینه آموزش پیشگیری و کنترل بیماری سل به عنوان همکار سازمان جهانی بهداشت انتخاب گردیده است. همچنین، پژوهشکده سل و بیماری های ریوی بیمارستان دکتر مسیح دانشوری از سال 1386در زمینه کنترل استعمال دخانیات به عنوان سازمان همکار با سازمان جهانی بهداشت در منطقه مدیترانه شرقی برگزیده شد و در همین سال، تحت عنوان مرکز همکاریهای آزمایشگاهی در زمینه سل به اتحادیه جهانی سل و بیماریهای ریوی پیوست.
پژوهشکده سل و بیماری های ریوی از سال 1393کنگره بین المللی بیماریهای ریوی، مراقبتهای ویژه و سل را به صورت  هر 2سال یکبار برگزار می نماید. این کنگره با همکاری مستقیم انجمن ریه اروپا (ERS) و انجمن توراکس آمریکا (ATS) در سالن همایش های دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار می گردد و متخصصین برجسته و صاحب نام داخل کشور در زمینه بیماریهای ریوی، مراقبتهای ویژه و بیماریهای عفونی مرتبط با ریه و همچنین اساتید خارجی از کشورهای مختلف آسیایی، اروپایی و آمریکا در این کنگره حضور می یابند. از سوی دیگر، کنگره بین المللی آسیایی- آفریقایی مایکوباکتریولوژی از سال 1393 با حضور بیش از 150 استاد برجسته، محققان و پژوهشگران از 38 کشورصاحب نام جهان هر دو سال یکبار به ریاست دکتر علی اکبر ولایتی و دبیر علمی دکتر پریسا فرنیا برگزار می گردد. در این کنگره 2 سالانه، به تشریح مایکوباکتریوم توبرکلوزیس به عنوان معضل بزرگ بهداشت جهانی که سالانه درصد بالایی از مرگ و میر را به خود اختصاص می دهد،  بررسی و شناسایی چگونگی بیماری زایی مایکوباکتریوم ها، شیوه های تشخیصی و درمانی برای کنترل و کاهش میزان مرگ و میر جهانی ناشی از این میکروارگانیسم های فرصت طلب و بهره گیری از شیوه های مدرن برای بهبود درمان و آموزش افراد متخصص در راستای ریشه کنی بیماری سل و انواع عفونت های مایکوباکتریومی پرداخته می شود.
پژوهشکده سل و بیماری های ریوی بیش از 10تفاهم نامه بین المللی با مراکز تحقیقاتی و دانشگاههای معتبر بین المللی نظیر دانشگاه هاروارد، دانشگاه کارولینسکا و گوتنبرگ سوئد، موسسه تحقیقات سل بلاروس، مرکز تحقیقات منزیس استرالیا،موسسه پاستور فرانسه، دانشگاه UMمالزی، سازمانKNCVهلند، گروهPartnership Stop TB، انجمن ریه اروپا و انجمن توراکس آمریکا دارد. به موجب تفاهم نامه با انجمن های بین المللی مذکور، در یک همکاری دوجانبه،اساتید این انجمن ها در کنگره های بین المللی پژوهشکده به ویژه کنگره دو سالانه بین المللی بیماریهای ریوی، مراقبتهای ویژه و سل شرکت می نمایند و اساتید برجسته پژوهشکده نیز در کنگره های سالانه انجمن های مذکور شرکت نموده و غرفه ایی نیز جهت معرفی پژوهشکده سل و بیماری های ریوی ، خدمات و فعالیت های آموزشی، پژوهشی آن به مرکز اختصاص داده می شود.

فعالیت های بین المللی پژوهشکده سل و بیماری های ریوی بیمارستان دکتر مسیح دانشوری


همکاری با سازمان ها و انجمن های بین المللی:
- مرکز همکار سازمان جهانی بهداشت در زمینه آموزش پیشگیری و کنترل بیماری سل(WHO CollaboratingCenter for TB Education)
- مرکز همکار سازمان جهانی بهداشت در زمینه کنترل استعمال دخانیات(WHO Collaborating Center forTobacco Control)
- مرکز همکار اتحادیه جهانی سل و بیماریهای ریوی در زمینه همکاریهای آزمایشگاهی سل(IUATLD)
- مرکز هماهنگی های آموزشی بانک توسعه اسلامی (TAO/SRVP)
- همکاری با گروه مشارکت در متوقف نمودن بیماری سل (Stop TB Partnership)
- همکاری با انجمن توراکس آمریکا (ATS)
- همکاری با انجمن ریه اروپا  (ERS)

کنگره های بین المللی:
- کنگره بین المللی بیماریهای ریوی، مراقبتهای ویژه و سل به صورت هر 2سال یکبار
- کنگره بین المللی مایکوباکتریولوژی به صورت هر 2سال یکبار

دوره ها و کارگاه های بین المللی:
- برگزاری دوره ایی و متناوب کارگاه های بین المللی مدیریت سل در کودکان و بزرگسالان؛ بویژه سل مقاوم به درمان، ایدز و مراقب های دارویی پس از آن برای جمعی از پزشکان و متخصصان کشور افغانستان با همکاری آژانس بین المللیهمکاری های ژاپن (JICA)
- برگزاری بیش از ده دوره آموزشی کوتاه مدت در زمینه سل آزمایشگاهی-بالینی و بیماری های ریوی برای کشورهای همسایه مانند عراق، آذربایجان، تاجیکستان، افغانستان
- برگزاری کارگاه های بین المللی مبارزه با سل و ایدز با همکاری سازمان KNCVکشور هلند به شکل دوره ایی
- برگزاری کارگاه بین المللی در زمینه پیوند اعضاء با همکاری اساتید موسسه مدیریت تدارکات پیوند (TPM) اسپانیا


فرم درخواست معرفی نامه به سفارت
فرم قرارداد همکاریهای آموزشی علمی بین المللی

×

اطلاعات جستجو "Enter"فشار دادن

تنظیمات قالب