• تاریخ انتشار : 1394/01/10 - 13:42
  • بازدید : 1019
  • تعداد بازدید : 77
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

اجتناب از مواد محرک، در پیشگیری از حملات آسم موثر است

فوق تخصص ریه مرکز پزشکی مسیح دانشوری یکی از مهمترین راههای کنترل آسم را مخصوصاً در فصل بهار استفاده دقیق و منظم از داروها دانست و گفت: علاوه بر مصرف داروها، دوری از مواد محرک مخصوصاً در آسم آلرژیک و آسم شغلی در پیشگیری از حملات آسم موثراست.


 

 فوق تخصص ریه مرکز پزشکی مسیح دانشوری یکی از مهمترین راههای کنترل آسم را مخصوصاً در فصل بهار استفاده دقیق و منظم از داروها دانست و گفت: علاوه بر مصرف داروها، دوری از مواد محرک مخصوصاً در آسم آلرژیک و آسم شغلی در پیشگیری از حملات آسم موثراست.

دکتر عاطفه عابدینی اظهار داشت: آسم معمولا بیماری حمله ای است که در فواصی معین بروز می کند و این محرکها می تواند شامل آلرژن ها، محرک های دارویی، آلودگی هوا، عوامل شغلی(آسم شغلی)، عفونتها(معمولا ویروس)، استرس های روحی و حتی عوامل هورمونی مانند حاملگی باشد.

وی با اشاره به افزایش رینیت آلرژیک و آسم آلرژیک با شروع فصل بهار و گرده ریزی گیاهان و شکوفایی طبیعت گفت: بمنظور جلوگیری از افزایش حملات آسم در فصل بهار مبتلایان به آسم آلرژیک بهتر است هنگام مواجهه با طبیعت از ماسک استفاده کنند.

وی به بیماران مبتلا به آسم توصیه کرد بیماران مبتلا به آسم داروهای ضد حساسیت و حتی اسپری های درمانی خود را به صورت منظم و با نظارت پزشک متخصص مصرف کنند.

دکتر عابدینی با بیان این که بهتر است مبتلایان به آسم در ساعات اولیه صبح یا پس از غروب آفتاب ورزش کنند اظهار کرد: با توجه به شروع ایام نوروز و دید و بازدیدها پیشنهاد می شود افراد مراقب عفونتهای ویروسی تحتانی و فوقانی دستگاه تنفسی باشند زیرا انتقال این بیماریهای ذکر شده با تماس مستقیم فرد به فرد و یا استنشاقی صورت می گیرد.

وی با اشاره به افزایش حساسیت حملات آسم به خاطر مصرف مواد افزودنی مانند سولفیت ها و تارترازین(رنگ زرد افزودنی) توصیه کرد بیماران مبتلا به آسم حتی المقدور از مصرف غذاهای سرخ شده، سوسیس و کالباس پرهیز کنند.

این فوق تخصص ریه با بیان این مطلب که مصرف اسپری های کورتون استنشاقی نقش پیشگیری از حملات آسم را دارد، به این بیماران مصرف مایعات در طول روز  را توصیه کرد.

وی با اشاره به بیماری آسم به عنوان بیماری انسدادی برگشت پذیر راههای هوایی اظهار کرد: بیماری آسم به دو دسته مختلف آلرژی(آتوپی) و آسم درونزاد تقسیم می شود و سرفه، خس خس و تنگی نفس علامت های عمده آسم هستند.

دکتر عابدینی در پایان سخنان خود تاکید کرد: در صورت حمله آسم در ایام نوروز به نزدیکترین مرکز درمانی مراجعه شود و فرد مبتلا از مصرف بی رویه و غیر ضروری آنتی بیوتیک ها خودداری کند و کلیه داروهای آسم مواقع حمله به خصوص اسپری ها مصرف شود و در صورتی که فرد قصد مواجهه با طبیعت در کل روز را دارند اسپری ها ابتدای صبح استفاده شود.

خبرنگار: مونا آقایی

  • گروه خبری : اخبار مرکز
  • کد خبر : 18525
کلید واژه
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

تنظیمات قالب