• تاریخ انتشار : 1399/01/10 - 08:46
  • بازدید : 1519
  • تعداد بازدید : 220
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

با علائم خفیف سرماخوردگی به بیمارستان مراجعه نکنید

متخصص بیماریهای عفونی دانشگاه با اشاره به این که احتمال انتقال ویروس کرونا در بیمارستانها و مراکز درمانی بسیار بالاست تاکید کرد: مردم باکوچکترین علائم سرماخوردگی به مراکز درمانی مراجعه نکنند.

متخصص بیماریهای عفونی دانشگاه  با اشاره به این که احتمال انتقال ویروس کرونا در بیمارستانها و مراکز درمانی بسیار بالاست تاکید کرد: مردم باکوچکترین علائم سرماخوردگی به مراکز درمانی مراجعه نکنند.
دکتر شیخ زاده متخصص بیماریهای عفونی در گفت و گو با روابط عمومی بیمارستان دکتر مسیح دانشوری، با اشاره به این که حدود ۸۰ تا ۸۵ درصد از بیمارانی که مبتلا به کرونا می شوند معمولابا علائم خفیف به بیمارستانها و مراکز درمانی مراجعه می کنند اظهار داشت: متاسفانه علیرغم تمام توصیه ها مبنی بر عدم مراجعه غیرضروری به بیمارستانها، برخی افراد با علائمی شبه آنفولانزا مثل درد بدن، بی اشتهایی و یا سرفه به  این مراکز مراجعه کنند، این علامت ها نشانه هایی نیست که ضرورت داشته باشد افراد به بیمارستان مراجعه کنند و صرفا با استراحت در منزل، قرنطینه، رعایت بهداشت فردی، مصرف مایعات  و داروهای مسکن دوره بیماری طی می شود.
وی ادامه داد: اما اگر افراد عادی که مشکلات زمینه ای ندارند و دچار علائم سرماخوردگی از قبیل تب، سرفه و آبریزش بینی شده اند فقط در منزل بمانند و با رعایت نکات بهداشتی مراقب باشند ترشحات بینی و دهانشان با سایر افراد تماس نداشته باشد.
این متخصص بیماری های عفونی گفت:  افراد دارای این علائم در منزل از ماسک استفاده کرده و فاصله حداقل دومتر را با اعضای خانواده رعایت کنند.
وی توصیه کرد: افراد مشکوک به ابتلا و دارای علائم حتی اگر می توانند، خود را در اتاق دیگری قرنطینه کرده و مرتبا دست خود را با آب و صابون بشویند.این افراد می توانند از داروهای معمول سرماخوردگی استفاده کنند و لازم نیست به پزشک مراجعه کنند.
دکتر شیخ زاده تاکید کرد: اما اگر افراد در بین این علائم، دچار تنگی نفس شدند به این معنا که در راه رفتن و در حالت نشسته احساس تنگی نفس دارند حتما به نزدیک ترین مرکز درمانی معرفی شده برای معاینه بیماران کرونایی مراجعه کنند و یا با شماره های اعلام شده از سوی وزارت بهداشت تماس بگیرند.
عضو هیات علمی دانشگاه ادامه داد: حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد مبتلایان با علائم شدیدتری شامل تنگی نفس، سرفه های خشک زیاد، تب، بی حالی شدید، استفراغ های شدید که نمی توانند داروهای خوراکی را مصرف کنند نیز مراجعه می کنند. چنانچه سطح اکسیژن خون این افراد پایین باشد  و طبق مشاهدات در تصاویر رادیولوژی مبتلا شدن به کرونا محرز شود، اقدامات بستری در بیمارستان انجام می شود.
وی توضیح داد: از مجموع مبتلایان حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد نیازمند بستری هستند و از این تعداد حدود ۴ تا ۵ درصد ممکن است بدحال تر باشند و به دلیل مشکلات حاد تنفسی در آی سی یو و بخش مراقبت های ویژه بستری شوند.
عضو هیئت علمی دانشگاه توصیه کرد: افراد به دلیل ترس از کرونا با علائم خفیف به مراکز درمانی مراجعه نکنند و به توصیه ها عمل کنند.
وی یادآور شد: صرفا مواردی نیازمند مداخلات تشخیصی و درمانی هستند که دارای تنگی نفس شدید و افت سطح اکسیژن خون باشند.
دکتر شیخ زاده  در خاتمه به مردم توصیه کرد که شرایط بحرانی کشور را  در روزهای شیوع کرونا درک کنند و از تردد غیر ضروری در سطح شهر پرهیز کنند.

  • گروه خبری : اخبار مرکز,اخبار روابط عمومی
  • کد خبر : 90210
کلید واژه
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

تنظیمات قالب