• تاریخ انتشار : 1398/03/26 - 08:31
  • بازدید : 1458
  • تعداد بازدید : 453
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
آغاز بازدیدهای میدانی معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت

بازدید دکتر سید کامل تقوی نژاد از بیمارستان دکتر مسیح دانشوری

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت پنج شنبه 23 خرداد ماه از بیمارستان دکتر مسیح دانشوری بازدید نمود.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت پنج شنبه 23 خرداد ماه از بیمارستان دکتر مسیح دانشوری بازدید نمود.
به گزارش روابط عمومی در این بازدید، وضعیت پروژه‌های عمرانی، مسائل و چالش‌های بیمارستان مطرح و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
دکتر ولایتی رئیس بیمارستان دکتر مسیح دانشوری نیز در این بازید ضمن خوش آمدگویی به حضار گفت: این بیمارستان مرکز ارجاع بیماری های ریوی کل کشور هست که با 779 تخت فعال، 81 عضو هیات علمی و 21 بخش به بیماران ارائه خدمت می کند.
دکتر علی اکبر ولایتی با با بیان اینکه حداکثر مسائل بیماران ریوی در سایر بیمارستان های کشور در حد یک بخش بیمارستانی با چند تخت بودهو بیشتر از آن هم تاکنون، ایجاد نشده است؛ یادآور شد: یکی از دلایل عدم ایجاد  بخش های بیمارستانی ریه در کشور، پیچیدگی کار است.
وی ادامه داد: اگر یک دقیقه فرد نتواند نفس بکشد، عوارض "ریه" شروع می شود و آنقدر حیاتی و سریع هست که دستیابی به ارگان های حیاتی ریه به سختی صورت می گیرد. از طرف دیگر بیماری هایی که ریه دچار می‌شود، بیشتر "قشر ضعیف جامعه" را درگیر می کند، بنابراین بخش های خصوصی هم در این حوزه کمتر سرمایه گذاری می کنند.
دکتر ولایتی با بیان اینکه چند بیماری خیلی  خاص هم در بخش ریه وجود دارد همه که تقریباً همه از آن فرار می‌کنند، افزود: یکی  از این بیماری ها، بیماری "سل" است.  در سال های گذشته معاونت بهداشتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تلاش بسیاری نمود که بعد از انقلاب تاکنون،. بتواند تعدادی تخت بیماران سل مقاوم به درمان ایجاد کند و تا به امروز هنوز نتوانسته  بیشتر از ۲۰ تخت ایجاد کند.
وی اهمیت موضوع را متذکر شد و گفت:  در بیماری سل؛ "سل حساس به درمان" را داریم که با دوز دارویی خاص در روز در عرض ۴ قرص در دو ماه  و دو عدد قرص چهار ماه درمان می شود.
دکتر ولایتی عنوان داشت: بخشی از این ها، سل مقاوم به درمان می شوند و به دو داروی اصلی درمان مقاومت می‌کنند که به آن اصلاحات MDR(مقاوم به درمان) گفته می شود.
رئیس مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی سل و بیماری های ریوی مسیح دانشوری تصریح کرد: متاسفانه در چند سال گذشته بیماران سل  (مقاوم به درمان) MDR به XDR (مقاومت بسیار شدید در مقابل دو داروی اصلی) تبدیل شده اند که به دارو جواب نداده و پس از مدتی متاسفانه شاهد مرگ بیمار خواهیم بود.
وی عنوان داشت: البته در سال های اخیر با سوژ جدیدی تحت عنوان TDR مواجه هستیم که به هیچ دارویی و در هیچ زمینه ای جواب نمی دهد.
دکتر ولایتی با بیان اینکه از مرحله MDR  به بعد این بیماران در بیمارستان مسیح دانشوری بستری می‌شوند، گفت: حداقل طول درمان این بیماران ۲ تا ۴ ماه است.
وی عنوان نمود: بنابراین یکی از ویژگی‌های خاص این بیمارستان، "بیماری سل" است که تقریباً یک سوم تختهای بیمارستان مسیح دانشوری به آن اختصاص داده شده است.
 وی در ادامه با اشاره به پروژه های در دست اقدام برای توسعه بیمارستان، خواستار همکاری معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت در زمنیه اصلاح ساختار تشکیلاتی بیمارستان شد و افزود: ساختمان الحاقی به اورژانس یک طبقه از آن هفته آینده به بهره برداری می رسد.
دکتر ولایتی خواستار تسریع در تصویب ساختار نیروی انسانی و تشکیلات  بیمارستان، به ویژه برای بخش جدید پیوند  و الحاقیه اورژانس  به میزان 300نیروی انسانی در سال جاری شد.
در ادامه این بازدید سید کامل تقوی نژاد با اشاره به بازدیدهای میدانی این معاونت از دانشگاه ها و مراکز وابسته گفت:  دو موضوع اولویت دار که اکنون در وزارت بهداشت از طرف وزیر محترم مطرح شده است، "اجتماعی شدن سلامت" و دیگری "اخلاق پزشکی" است که خوشبختانه این دو مهم به خوبی در بیمارستان مسیح دانشوری شروع و از قبل نیز فعالیت‌های ارزشمندی در این راستا به همت و تلاش دکتر ولایتی و همکاران ایشان انجام شد.
وی در ادامه به فعالیت های مدیریتی دکتر ولایتی، رئیس مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی سل و بیماری های ریوی اشاره نمود و یادآور شد: حضرت عالی از سرمایه‌های گرانقدر نظام جمهوری اسلامی هستید و در هر مسئولیتی که حضور داشتید، منشاء اثرات نیکویی شدید که برای جوانان و آیندگان کشور الگو بوده و خواهید بود.
تقوی نژاد، با اشاره به گزارش ارائه شده بیمارستان در زمینه پیشرفت ها و ظرفیت های موجود قابل گسترش بیمارستان مسیح دانشوری اظهار نمود: فعالیت‌های پژوهشی و علمی انجام شده با رویکرد "اخلاق پزشکی" و "درمان سل و بیماری های ریوی" در مجامع بین‌المللی و هم چنین در سایر بخش های کشور موجب افتخار است.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت با تاکید بر برگزاری نشست مشترک مدیران حوزه توسعه و بیمارستان مذکور جهت همکاری بیشتر در زمینه رفع برخی از مشکلات مطرح شده در جلسه، اذعان نمود: در ارتباط با پروژه ها؛ در زمینه تکمیل و راه اندازی ساختمان درمانی امام حسن مجتبی علیه السلام، نشست مشترک تشکیل و جمع‌بندی نهایی لازم صورت گیرد.

  • گروه خبری : اخبار مرکز,اخبار روابط عمومی
  • کد خبر : 79377
کلید واژه
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

تنظیمات قالب