• تاریخ انتشار : 1392/07/22 - 20:19
  • بازدید : 1970
  • تعداد بازدید : 104
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
برگزاری کارگاه آموزشی ارگو اسپیرومتری

برگزاری کارگاه آموزشی ارگو اسپیرومتری(تست ورزش قلبی ریوی) در ششمین کنگره

کارگاه آموزشی ارگو اسپیرومتری(تست ورزش قلبی ریوی) با همکاری گروه قلب و ریه مرکز پزشکی مسیح دانشوری، 22 مهر ماه در ششمین کنگره بین المللی بیماریهای ریوی، مراقبتهای ویژه و سل برگزار شد.

کارگاه آموزشی ارگو اسپیرومتری(تست ورزش قلبی ریوی) با همکاری گروه قلب و ریه مرکز پزشکی مسیح دانشوری، 22 مهر ماه در ششمین کنگره بین المللی بیماریهای ریوی، مراقبتهای ویژه و سل برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز مسیح دانشوری، دکتر علیرضا اسلامی نژاد، عضو هیات رئیسه کارگاه گفت: همکاران متخصص قلب و ریه در این کارگاه آموزشی درباره یافته های تست ارگواسپیرومتری در بیماریهای قلبی ریوی سخنرانی داشتند. همچنین در مورد استفاده از این تست در بیماریهای گوناگون تبادل نظر شد و پس از بیان مقدمات ومبانی فیزیولوژیک و یافته های آزمون در بیماریهای مختلف در خصوص نحوه تفسیر و استفاده از اطلاعات بدست آمده در ارگواسپیرومتری بحث و بررسی صورت گرفت.

وی ابراز امیدواری کرد با تشکیل جلسات مشابه آموزشی و کارگاههای متنوع درباره ارگواسپیرومتری بتوان از این تست مفید در تشخیص بیماران مبتلا به بیماریهای گوناگون با درگیری قلبی ریوی، درمان بیماران و پیشرفت حوزه مطالعات پژوهشی استفاده کرد و آشنایی پزشکان با این روش تشخیصی را ارتقا بخشید .

دکتر اسلامی نژاد در پایان سخنان خود با اشاره به مشارکت فعال شرکت کنندگان  کارگاه در تفسیر تستهای مطرح شده و ارائه نظرات و دریافتهایشان افزود: این کارگاه با طرح بیماران مختلف مبتلا به بیماریهای قلبی و ریویو بحث درباره آنان به اتمام رسید.

  • گروه خبری : اخبار مرکز
  • کد خبر : 5103
کلید واژه

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

تنظیمات قالب