به مناسبت درگذشت استاد بهادری؛ گنجینه پزشکی ایران
استاد علم و اخلاق و اسطوره پزشکی دکتر مسلم بهادری و عضو هیئت علمی دانشگاه یکم اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ درگذشت، استادی که معلمی را افتخار میدانست و همواره به شاگردانی که تربیت کرده بود افتخار میکرد.
استاد علم و اخلاق و اسطوره پزشکی دکتر مسلم بهادری و عضو هیئت علمی دانشگاه یکم اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ درگذشت، استادی که معلمی را افتخار میدانست و همواره به شاگردانی که تربیت کرده بود افتخار میکرد.
به گزارش روابط عمومی، دکتر مسلم بهادری متولد ۱۳۰۵ خورشیدی در تنکابن از استادان نامدار و پیشکسوتان پزشکی نوین در ایران بود.
استاد بهادری پزشکی را در دانشکده پزشکی دانشگاه تهران آموخت و در همان دانشگاه تخصص آسیب شناسی گرفت. سپس به انگلستان رفت و دوره دانش افزایی را در «رشته آسیب شناسی بیماریهای قلب و ریه» گذراند.
وی بعد از بازگشت در جوانی به جایگاه استادی کامل دانشگاه تهران رسید و مدتی را نیز در دانشگاه کالیفرنیا به تدریس گذراند. کتابخانه دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران به افتخار او کتابخانه بهادری نامگذاری شده است.
دکتر مسلم بهادری استاد ممتاز دانشگاه و ریاست فرهنگستان علوم پزشکی در بخش دانشهای بنیادین (علوم پایه) را بر عهده داشت.
وی در سال ۱۳۹۷ زمینی به مساحت تقریبی ۱۷۰۰۰ متر مربع برای احداث مرکز درمانی و خدماتی در منطقه افشره تنکابن وقف کرد.
دکتر مسلم بهادری از اساتید برجسته دانشگاه و فوق تخصص پاتولوژی قلب و ریه و از پایه گذاران مرکز تحقیقات سل و بیماران ریوی مسیح دانشوری معتقد بود معلمی دانشگاه یک افتخار است و پزشک بودن یک خدمت است.
دکتر بهادری در گفت و گویی می گوید: دو چیز من را همیشه خوشحال میکند؛ یکی اینکه نمونهای از مریض بگیرم و بدخیم نباشد و دیگری شاگردهایم هستند که من را خوشحال میکنند و افتخار من هستند.
او فوق تخصص پاتولوژی قلب و ریه دانشگاه ویلز کاردیف انگلیس، استاد ممتاز بازنشسته دانشگاه، رییس افتخاری آزمایشگاه آسیب شناسی مرکزی، استاد مدعو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، رییس دفتر ارتباط با دانشآموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران و رییس گروه علوم پایه فرهنگستان علوم پزشکی است.
دکتر بهادری شاگرد استادان شناخته شدهای بوده که از آنان میتوان به دکتر آرمین، دکتر حبیب، دکتر انصاری، دکتر سهراب، دکتر قریب، دکتر آذر و پروفسور عدل که استادان ممتاز کشور بودند، اشاره کرد.
او یکی از پایه گذاران مرکز تحقیقات سل و بیماران ریوی مسیح دانشوری دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی و عضو شورای علمی و شورای عالی این مرکز است.
از مهمترین اقدامات او میتوان به راه اندازی بیوپسی پونکسیونل از راه پوست برای کلیه، ریه، پلور و استخوان اشاره کرد.
استاد بهادری در طی ۵۵ سال فعالیت آموزشی و پژوهشی با انجام صدها طرح تحقیقاتی در زمینههای مختلف پاتولوژی جوایزی دریافت کرده و طرح پژوهشی وی در سال ۱۳۶۵ در مورد پلاسماسل تومور، برنده جایزه بهترین پژوهش شد.
روحش شاد و یادش گرامی باد.