• تاریخ انتشار : 1393/10/24 - 09:30
  • بازدید : 1512
  • تعداد بازدید : 146
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه
با حضور دکتر علی اکبر ولایتی

بیست و سومین کنگره بیمارهای عفونی گرمسیری ایران برگزار شد

بیست و سومین کنگره بیمارهای عفونی گرمسیری ایران با حضور دکتر پیوندی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکترعلی اکبر ولایتی رییس انجمن متخصصان بیماری های عفونی و گرمسیری ایران و دبیر کل انجمن حمایت از بیماران عفونی کشور، دکتر مینو محرز دبیر انجمن...

بیست و سومین کنگره بیمارهای عفونی گرمسیری ایران با حضور دکتر پیوندی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکترعلی اکبر ولایتی رییس انجمن متخصصان بیماری های عفونی و گرمسیری ایران و دبیر کل انجمن حمایت از بیماران عفونی کشور، دکتر مینو محرز دبیر انجمن متخصصان بیماریهای عفونی و گرمسیری ایران و نائب رییس انجمن حمایت از بیماران عفونی، دکتر علی اکبر پورفتح اله رییس سازمان انتقال خون و جمعی از پژوهشگران و محققان، سه شنبه 23 دی ماه در تالار همایش های امام علی (ع) برگزار شد.

دکتر پیوندی رییس دانشگاه در این کنگره با اظهارامیدواری از این که برگزاری کنگره مذکور بتواند برای مقابله با چالش های نظام سلامت و همچنین کاهش هزینه های اضافی حوزه درمان راهکار منطقی ارایه کند گفت: سلامت ودیعه ای الهی است و باید از آن به نحو شایسته ای پاسداشت کنیم. ما به عنوان کارگزاران نظام سلامت وظیفه داریم  در خصوص سلامت همه مردم در جای جای کشور تلاش کنیم.

وی خاطر نشان کرد: جامعه پزشکی کشور به عنوان سفید پوشان و افرادی که در حوزه درمان و پیشگیری از بیماریها فعالیت می کنند، 25 درصد در سلامت افراد جامعه نقش ایفا می کنند و مابقی به عوامل اجتماعی ،اقتصادی، سیاسی و ژنتیکی بستگی دارد، بنابراین نظام سلامت، یک سازمان بین بخشی و فرابخشی است چرا که یک سازمان به تنهایی نمی تواند سلامت جامعه را به طور کلی تضمین کند و برای رسیدن به هدف متعالی سلامت در جامعه همکاری همه ارگانها ضروریست .

دکتر پیوندی با اشاره به اجرای طرح تحول نظام سلامت در کشورگفت: با اجرای این طرح ملی مردم مشکلات جدی برای تامین هزینه های درمان ندارند و بیماری‌های غیرواگیر که بحث اصلی در حوزه درمان است بار سنگینی را به نظام سلامت وارد می کند، بیماری های قلبی عروقی وهمچنین ابتلا به انواع سرطان‌ها به نوع و سبک زندگی مردم بازمی گردد و عوامل مختلفی در ابتلا به آن موثرند، همچنین ابتلابه بیماری‌های مزمن علاوه بر پرداخت هزینه های سنگین از سوی نظام سلامت تاثیر مستقیم در حفظ سلامت در جامعه دارد.

وی با بیان این مطلب که علیرغم  بهبود وضعیت بهداشت و درمان درکشور و همچنین راه اندازی شبکه های بهداشتی سیمای سلامتی شکل بهتری به خود گرفته است گفت: به دلایل متعددی از جمله به وجود آمدن بیماری‌های نوپدید، چاقی، میزان مرگ و میر و معلولیت‌ها ی جدی در تصادفات، مصرف دخانیات، آلودگی هوا و استفاده ازاتومبیل های فرسوده آمار ابتلا به  بیماری های غیر واگیر و مزمن بالارفته است و این امر در سلامت مردم و جامعه تاثیرگذار است با همکاری و هماهنگی مردم، نهادها، ارگان‌ها و سازمان ها این وضعیت در آینده ای نه چندان دور بهبود می یابد.

ریاست دانشگاه در خاتمه سخنانش برگزاری این کنگره را برای دستیابی به راهکارهای پیشگیرانه از ابتلابه بیماری‌های نوپدید و ترسیم نقشه راه استراتژیک پیشگیری و درمان در نظام سلامت مهم و موثر دانست و گفت: امیدواریم برگزاری این کنگره بتواند در نهایت منجربه طول عمر انسان مولد و پرانرژی در جامعه شود.

دکترعلی اکبر ولایتی رییس انجمن متخصصین بیماری های عفونی و گرمسیری ایران و دبیر کل انجمن حمایت از بیماران عفونی کشور در این کنگره در خصوص فراوانی مایکوباکتریای غیر سلی جدا شده از محیط و نمونه های بالینی در استان تهران توضیحاتی را ارائه کرد و افزود: مسائل مربوط به سل و بیماریهای عفونی یکی از مسایل مهم  در حوزه ی درمان و سلامت مردم دردنیا و همچنین در کشور ما است.

وی افزود: چاپ 3 مقاله ی ارزشمند تحقیقاتی و انجام مطالعات دقیق و گسترده در خصوص بیماریهای  واگیر دار و سل، کشورما ر را بعنوان مرکز اجرایی تحقیقات در منطقه وهمچنین سازمان  WHO معرفی می کند.

دکتر ولایتی در ادامه گزارش مطالعات مرکز مدیریت بیماریها را در خصوص نمونه های جداسازی آب و خاک بر حسب شیوع بیماری ها در مناطق  رباط کریم، شهرری و فیروز کوه را ارائه کرد.

این استاد دانشگاه در خاتمه سخنان خود گفت: بررسی وضعیت زمینه ای وژنتیکی در نقص ایمنی، که چه افرادی به عفونت ها ی غیر سلی مبتلا می شوند مورد اهمیت و نیازمند مطالعات دقیق است.

دکتر مینو محرز دبیر انجمن متخصصان بیماری‌های عفونی و گرمسیری ایران با یادآوری این نکته که در کنگره امسال کارشناسان  و پژوهشگران، 1022مقاله ارزشمند را در خصوص بیماری‌های عفونی ارایه کرده اند گفت: این کار ارزنده علمی تعاملی موثر را میان مسوولان و پژوهشگران در خصوص پیشگیری و درمان ایجاد می کند و این کنگره موقعیت مناسبی را برای بررسی وضعیت بیماران و راهکارهای پیشگیری و کنترل بیماری ایجاد می کند.

وی ادامه داد: رعایت اصول کنترل عفونت وهمچنین بررسی نحوه صحیح تجویزو اجرای آنتی بیوتیک های پروفیلاکسی و مطابقت آن با دستور العمل های بین المللی در مراکز درمانی و بیمارستان ها جزو اهداف مهم این کنگره است.

منبع: روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

 

  • گروه خبری : اخبار مرکز
  • کد خبر : 16530
کلید واژه

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

تنظیمات قالب