بیست و چهارمین جشنواره پژوهشی ابوریحان برگزار شد:
دکتر طبرسی در قسمت پژوهشگران منتخب در گروه آمورشی بالینی برگزیده شد.
بیست و چهارمین جشنواره پژوهشی ابوریحان بیرونی یکشنبه سوم دیماه با حضور جمعی از مسئولان، اساتید و پژوهشگران در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار و منتخبان این دوره از جشنواره معرفی شدند.
بیست و چهارمین جشنواره پژوهشی ابوریحان بیرونی یکشنبه سوم دیماه با حضور جمعی از مسئولان، اساتید و پژوهشگران در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار و منتخبان این دوره از جشنواره معرفی شدند.
به گزارش روابط عمومی، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در این جشنواره که با حضور جمعی از مسئولان، پژوهشگران و اساتید برگزار شد، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی را مدل موفق فناوری در سطح کشور خواند و ارتقای کیفی در مسیر مرجعیت علمی و جهتگیری پژوهشی به سمت دانشگاه نسل سوم،پژوهشهای کاربردی، ثروت آفرین، کارآفرین و ارزش آفرین را دو هدف مهم این معاونت اعلام کرد.
دکتر افشین زرقی عنوان کرد: صاحبان ایده در صورت حرکت به سمت مرجعیت علمی از طریق طرحهای تحقیقاتی پروژه خود را در مسیر تولید قرار دهند. ایده ها در قالب طرح تحقیقاتی و طرح فناورانه در معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه مطرح میشوند تا به محصول، تولید وروت و اشتغال برسند.
دکتر زرقی با اشاره به رابطه تنگاتنگ علم و فناوری، گفت: طی ۱۰ سال اخیر، تمام پازلهای مورد نیاز برای ارتقای کمی و کیفی فناوری و پژوهش در کنار هم قرارگرفته است؛ شوراها، کمیتهها، مراکز رشد، مدیریتها و توسعه آموزش و ترویج فناوری از جمله تکههای این پازل هستند.
وی در خصوص اهداف مدیریت فناوری عنوان کرد: شناسایی، برقراری ارتباط و حمایت از فناوران، تجاری سازی محصولات، حمایت از مالکیت فکری و تسهیل روندثبت اختراعات، تقویت ارتباط صنعت با دانشگاه و حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم از اهداف این مدیریت در دانشگاه است.
در بخش دیگری از این مراسم از گواهینامه فلوشیپ آموزش پژوهش و فناوری نیز رونمایی و از برگزیدگان این جشنواره از جمله پژوهشگران حوزه بالینی، علوم پایه، فناوران، شرکتهای دانشبنیان منتخب، مراکز تحقیقاتی منتخب، مراکز توسعه تحقیقات بالینی منتخب، دانشجوی فناور منتخب، دانشجوی پژوهشی منتخب و کتاب و مجله منتخب نیز تقدیر شد.
شان ذکر است در قسمت پژوهشگران منتخب از دکتر پیام طبرسی استاد بیماریهای عفونی در بیماران مبتلا به نقص ایمنی پژوهشکده سل و بیماریهای ریوی بیمارستان دکتر مسیح دانشوری به عنوان رتبه استاد علمی گروه آموزشی بالینی تقدیر به عمل آمد.