• تاریخ انتشار : 1395/05/16 - 13:27
  • بازدید : 1455
  • تعداد بازدید : 156
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
همسو با اهداف اعتبار بخشی و ماموریت های تعیین شده در طرح جامع امداد و نجات کشوری

راه اندازی "مرکز کنترل عملیات فوریتی (EOC)"در مرکز پزشکی دکتر مسیح دانشوری

مسئول کنترل عملیات فوریتی مرکز از راه اندازی واحد (EOC) Emergency Operation Center (مرکز کنترل عملیات فوریتی) در مرکز پزشکی دکتر مسیح دانشوری خبر داد.

مسئول کنترل عملیات فوریتی مرکز از راه اندازی واحد (EOC) Emergency Operation Center   (مرکز کنترل عملیات فوریتی) در مرکز پزشکی دکتر مسیح دانشوری خبر داد.
"رحیم روزبهانی" مسئول مرکز کنترل عملیات فوریتی در گفتگو با روابط عمومی این مرکز گفت: بسیاری از خسارت های جانی و مالی حین و پس از وقوع حادثه به دلیل عدم مدیریت مناسب منابع و سرعت عمل پایین و تقسیم نشدن وظایف می باشد که نیاز است تمام دستگاههای اجرایی و امدادرسان هماهنگی های لازم را در جریان مدیریت درون سازمانی و برون سازمانی خود داشته باشند، بنابراین بدون مدیریت علمی نمی توان در مرحله مقابله با بحران موفق بود.
مسئول مرکز کنترل عملیات فوریتی اظهار داشت: یکی از بازوهای مدیریت حوادث، فعال سازی مراکز کنترل و هماهنگی عملیاتی فوریتی است که  مرکز کنترل و هماهنگی (EOC)، کلیه داده ها از محل حادثه را پس از تحلیل و پردازش و برآورد نیازها و انطباق آن با منابع موجود در اختیار مدیران و فرماندهان قرار می دهد.
وی در ادامه بیان کرد: این مرکز از بخش های مختلفی تشکیل می شود که وظایف، برنامه ها و اهداف خاصی را دنبال می کند، که از جمله این بخش ها اتاق تصمیم گیری بر اساس ICS (سامانه فرماندهی حادثه) می باشد.
روزبهانی با بیان این مطلب که در بیمارستان مسیح دانشوری فرایند فعال شدن سامانه هشدار اولیه در زمان بحران های داخلی و خارجی توسط "بهشته جبلی" و "الهام قازانچایی" (دانشجویان دکتری مدیریت سلامت در حوادث و بلایا) تدوین شده است که مبتنی بر برنامه کشوری آمادگی بیمارستانی در حوادث در بهار 95 می باشد، افزود: در این فرایند نحوه فعال شدن سامانه فرماندهی حادثه و EOC بیمارستان به طور کامل شرح داده شده و سازمان های پایش کننده مخاطرات تعیین شده اند.
مسئول EOC مرکز درباره فلوچارت اطلاع رسانی در بیمارستان عنوان داشت: به منظور اقدام سریع و کاهش خسارات، فلوچارت اطلاع رسان توسط دفتر بهبود کیفیت تهیه شده و در اختیار کلیه واحد ها قرار گرفته است که توضیحاتی در خصوص اطلاع رسانی به شخص مسئول و واحدهای ذیربط در این فلوچارت کاملا مشخص داده شده اند.
روزبهانی در خاتمه تصریح کرد: با توجه به اینکه سوپروایزر در ساعات غیراداری جانشین رئیس بیمارستان می باشد، در صورت ایجاد هرگونه حادثه و بحرانی چه داخلی و چه خارجی، الویت اول تماس با رئیس بیمارستان و سپس به ترتیب مسول EOC، مدیر مرکز و مترون بیمارستان است و هچنین مسئول EOC در این فلوچارت اطلاع رسانی، بلافاصله به مسول بحران مرکز خبر می دهد. در همین راستا مرکز تلفن بیمارستان وظیفه اطلاع رسانی به بخش اورژانس، داروخانه، پذیرش، امور مالی، مسئول آتش نشانی، مسئول پشتبانی و .... را بر عهده دارد.

  • گروه خبری : اخبار مرکز,اخبار روابط عمومی
  • کد خبر : 34400
کلید واژه
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

تنظیمات قالب