• تاریخ انتشار : 1396/02/16 - 13:05
  • بازدید : 3108
  • تعداد بازدید : 748
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
تشخیص و درمان اختلالات خواب نقش موثری در بهبود کیفیت زندگی دارد

راه اندازی چهارمین نوع دستگاه پلی سومنوگرافی در بیمارستان دکتر مسیح دانشوری

تست خواب در واقع یکی از تست های با ارزشی است که برای ارزیابی اختلالات خواب انجام میگیرد و با توجه به این که اختلالات خواب تبعات بسیار بدی در زندگی افراد می گذارد تشخیص و درمان آن نقش موثری در بهبود کیفیت زندگی فرد دارد در همین راستا...

تست خواب در واقع یکی از تست های با ارزشی است که برای ارزیابی اختلالات خواب انجام میگیرد و با توجه به این که اختلالات خواب تبعات بسیار بدی در زندگی افراد می گذارد تشخیص و درمان آن نقش موثری در بهبود کیفیت زندگی فرد دارد در همین راستا چهارمین دستگاه پلی سومنوگرافی در بخش تست خواب بیمارستان دکتر مسیح دانشوری تهیه گردید.
دکتر"پریسا عدیمی" مسئول بخش تست خواب بیمارستان و دانشیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفتگو با روابط عمومی ضمن اعلام خبر فوق بیان کرد: به دنبال راه اندازی فلوشیپ خواب در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، بیمارستان دکتر مسیح دانشوری به عنوان تنها مرکز درمانی، تشخیصی، آموزشی و پژوهشی است که در این امر مشغول است.
مسئول بخش تست خواب بیمارستان عنوان کرد: افراد مبتلا به اختلال خواب دچار پیش زمینه فشارخون بالا ،دیابت، سکته قلبی و مغزی، تشنج، سردرد مقاوم به درمان، کاهش بازدهی فعالیت های اجتماعی، خواب آلودگی در طول روز، خواب بی کفایت و اختلالات روانپزشکی هستند، تشخیص و درمان آن نقش موثری در بهبود کیفیت زندگی فرد خواهد داشت.
 دکتر عدیمی در خصوص افرادی که به این بخش مراجعه می کنند گفت: بیماران دارای مشکلات تنفسی ضمن خواب از قبیل آپنه ها، خرخر همراه با اختلال تنفسی منجر به خواب آلودگی روزانه، بیماران مبتلا به بیماری مزمن انسدادی ریه، بیماران مبتلا به اختلال تنفسی محدود شده ثانویه با مشکلات مربوطه به دیواره ی قفسه سینه یا بیماری های عصبی عضلانی که توسط هیپوونتیلاسیون مزمن، پلی سیستمی، هیپرتانسیون ریوی اختلال خواب، سردرد صبحگاهی و یا خواب آلودگی و خستگی شدید طول روز، گرفتگی عضله ساق پا در حین خواب، دندان قروچه ضمن خواب، شب ادراری و تکرار ادرار برای این تست مراجعه می نمایند.
مسئول بخش تست خواب بیمارستان دکتر مسیح دانشوری در تعریف پلی سومنوگرافی گفت: PSG  یک تست چند پارامتری است که عملکرد تعدادی از ارگان ها و سیستم های بدن انسان را مانند: مغز، میزان اکسیژن، وضعیت تنفس بیمار، قلب و عضلات را در طول 12-10 ساعت خواب ثبت و ضبط می کند.
مسئول آزمایشگاه خواب درباره اطلاعاتی که از داده هایPSG  به دست می آید تصریح کرد: میزان تاخیرخواب، مراحل خواب، کیفیت خواب، نامنظمی های تنفسی مانند آپنه و هایپوپنه، تعداد  Arousal، ناهنجاری های ریتم قلبی، وضعیت بدن در طی خواب و الگوی حرکت پاها از عناوینی هستند که از طریق داده های PSG می توان به دست آورد و همچنین این دستگاه در تشخیص سایر اختلالات خواب از قبیل اختلالات حرکتی، پاراسومنیا، در بعضی از انواع بی خوابی، تشنج های حین خواب نیز کمک کننده می باشد.
شایان ذکر است که دستگاه فوق جهت برآورده شدن اهداف آموزشی، درمانی و پژوهشی و از طرف شرکت اطلسین برای استفاده در 3 دوره تربیت فلوشیپ خواب در اختیار این مرکز قرار گرفته است.

  • گروه خبری : اخبار مرکز,مصاحبه,اخبار روابط عمومی
  • کد خبر : 45910
کلید واژه
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

تنظیمات قالب