طرح تحقيقاتي با هدف ارائه خدمات رواندرماني موثر به بيماران مزمن ريوي تصويب شد
طرح «اثر بخشي ذهن آگاهي مبتني بر شناخت درماني بر تحمل پريشاني و نگرشهاي ناكار آمد در بيماران مبتلا به بيماريهاي مزمن ريوي»، در دي ماه تصويب نهايي شد و در كميته اخلاق مورد تاييد قرار گرفت.به گزارش روابط عمومي مركز مسيح دانشوري، دكتر ميترا صفا مجري طرح فوقالذكر، هدف طرح را ارائه خدمات رواندرماني موثر به بيماران مزمن ريوي و بررسي اثربخشي آن عنوان كرد تا در صورت لزوم بتوان در كنار ارائه درمانهاي جسمي، درمانهاي روانشناختي همزمان نيز به بيماران ارائه گردد.
طرح «اثر بخشي ذهن آگاهي مبتني بر شناخت درماني بر تحمل پريشاني و نگرشهاي ناكار آمد در بيماران مبتلا به بيماريهاي مزمن ريوي»، در دي ماه تصويب نهايي شد و در كميته اخلاق مورد تاييد قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومي مركز مسيح دانشوري، دكتر ميترا صفا مجري طرح فوقالذكر، هدف طرح را ارائه خدمات رواندرماني موثر به بيماران مزمن ريوي و بررسي اثربخشي آن عنوان كرد تا در صورت لزوم بتوان در كنار ارائه درمانهاي جسمي، درمانهاي روانشناختي همزمان نيز به بيماران ارائه گردد.
وي افزود: اين طرح با توجه به اهميت نقش عوامل فردي همچون نگرشهاي بيمار و ميزان تحمل پريشاني در پيگيري درمان و موفقيت درماني، ضرورت مداخلات غير دارويي در كنار درمان دارويي بيش از پيش احساس ميشود.
وي با بيان اين مطلب كه ازدياد روز افزون بيماران مبتلا به بيماريهاي مزمن، افزايش ميزان بستري شدن ناشي از اين بيماري و هزينه بالاي مراقبت و درمان، سيستم مراقبت بهداشتي را در قرن حاضر با چالش مهمي مواجه نموده است اظهار كرد: بيماريهاي مزمن جسمي فشارهاي چندگانه را بر فرد وارد ميكنند و بيمار بايد خود را با موقعيت و افراد متفاوتي تطبيق دهد.
دكتر صفا در پايان متذكر شد: بيماريهاي مزمن ريوي به دليل ماهيت ناتوانكننده آنها عملكردهاي متعددي از زندگي شخصي و خانوادگي بيمار رامختل ميكنند. اين بيماران به رويكرد خود مديريتي براي كنار آمدن با بيماري و تاثيرات ناشي از آن نياز دارند و انتظار ميرود بيماران با كاركنان بهداشتي همكاري و مشاركت بيشتري داشته باشند و نقش فعالتري در مديريت نشانههايشان ايفا كنند.