• تاریخ انتشار : 1398/09/20 - 11:45
  • بازدید : 1630
  • تعداد بازدید : 742
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
افتخاری دیگر از پژوهشکده سل و بیماریهای ریوی بیمارستان دکتر مسیح دانشوری

کلینیک سارکوئیدوز این مرکز کلینیک برتر سال۲۰۱۹ شد

کلینیک سارکوئیدوز پژوهشکده سل و بیماریهای ریوی بیمارستان دکتر مسیح دانشوری از سوی جامعه جهانی سارکوئیدوز عنوان کلینیک برتر سال ۲۰۱۹ را کسب کرد.

کلینیک سارکوئیدوز پژوهشکده سل و بیماریهای ریوی بیمارستان دکتر مسیح دانشوری از سوی جامعه جهانی سارکوئیدوز عنوان  کلینیک برتر سال ۲۰۱۹ را کسب کرد.
به گزارش روابط عمومی، دکتر عاطفه عابدینی فوق تخصص ریه و سرپرست کلینیک سارکوئیدوز بیمارستان دکتر مسیح دانشوری درباره کسب این عنوان گفت: این عنوان به دلیل ارائه خدمات برتر و استاندارد به بیماران مبتلا به سارکوئیدوز در این کلینیک، اعطا شده است.
 وی با بیان اینکه جامعه جهانی سارکوئیدوز دارای  کلینیک های استانداردی در سراسر دنیاست، تاکید کرد: تنها کلینیک جامعه جهانی سارکوئیدوز در خاورمیانه، کلینیک سارکوئیدوز بیمارستان دکتر مسیح دانشوری و وابسته به دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی است.
 سرپرست کلینیک سارکوئیدوز بیمارستان دکتر مسیح دانشوری با اشاره به پایه گذاری مرکز تحقیقات سارکوئیدوز برای اولین بار در آبان ماه ۱۳۹۲ در بیمارستان مسیح دانشوری، خاطرنشان کرد: دوسال است که این کلینیک به عنوان جزئی از جامعه جهانی در حوزه تشخیص، درمان و پیگیری بیماران فعالیت می کند.
 دکتر عابدینی ادامه داد: درواقع بیمارستان مسیح دانشوری از سوی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی نیز به عنوان مرکز ثبت بیماری سارکوئیدوز شناخته شده است.
وی درباره بیماری سارکوئیدوز توضیح داد: این بیماری یک بیماری با علت ناشناخته است که در آن در گره‌های لنفاوی، ریه‌ها، کبد، چشم‌ها، پوست و دیگر بافت‌ها التهاب رخ می‌دهد.
دکتر عابدینی افزود: سارکوئیدوز یک بیماری «گرانولوماتوز سیستمیک» با منشا نامعلوم است که در آن «ندولهای» کوچک (گرانولوم) از بافت التهابی در ارگانهای بدن ایجاد می شود.
سرپرست کلینیک سارکوئیدوز این مرکز ادامه داد: این ندولها می توانند با اتصال به هم و ایجاد ندولهای بزرگتر در عملکرد طبیعی بدن مثل تنفس تداخل ایجاد کنند.
دکتر عابدینی با بیان اینکه سارکوئیدوز اغلب ریه را گرفتار می کند اما می تواند پوست، چشم ها، بینی ، عضلات قلب ، کبد، طحال، روده، کلیه، بیضه ها، اعصاب، غدد لنفاوی ، مفاصل و مغز را نیز درگیر کند، توضیح داد: گرانولوم های ایجاد شده در ریه می تواند باعث ایجاد تنگی در راههای هوایی، بزرگی غدد لنفاوی سینهالتهاب و اسکار (فیبروز) در نسج ریه شوند.
وی با بیان اینکه به طور کلی پاسخ موضعي دستگاه ايمني و تشکيل گرانولوم، عامل تخريب بافتي در سارکوئيدوز است، درباره علت این بیماری توضیح داد: علت بروز سارکوئیدوز شناخته شده نیست و یک نظریه مبنی بر ایجاد بیماری در افراد مستعد از نظر ژنتیکی، تماس با برخی عوامل محیطی خاص است.
دکتر عابدینی یادآور شد: اگرچه این عوامل خاص ناشناخته هستند بسیاری از ارگانیسم ها، شامل ویروس ها و باکتریها ، عامل احتمالی این اختلال معرفی شده اند. مواد شیمیایی غیر عفونی در محیط، شامل برلیوم، آلومینیوم، و زیرکونیم می توانند منجر به بیماری ریوی با ویژگیهای مشابه با سارکوئیدوز شوند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: بیماران می توانند روزهای دوشنبه به بیمارستان دکتر مسیح دانشوری مراجعه کنند تا از خدمات ویژه این کلینک بهره مند شوند.

  • گروه خبری : اخبار مرکز,اخبار روابط عمومی
  • کد خبر : 86145
کلید واژه
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

تنظیمات قالب