• تاریخ انتشار : 1395/04/06 - 14:56
  • بازدید : 1864
  • تعداد بازدید : 151
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه
همزمان با ليالي پر بركت قدر در مراسم افطاري دكتر ولايتي عنوان شد:

مساعدت مسئولین و خیرین در ارائه خدمت رسانی بهتربه بیماران کمک شایان می کند

دکتر علی اکبر ولایتی رئیس هئیت امنای جمعیت از مسلولین و بیماریهای ریوی در اولین شب از شب های مبارک قدر میزبان جمعی از خیرین و نیکوکاران بود.

دکتر علی اکبر ولایتی رئیس هئیت امنای جمعیت از مسلولین و بیماریهای ریوی در اولین شب از شب های مبارک قدر میزبان جمعی از خیرین و نیکوکاران بود.

به گزارش روابط عمومی مرکز ، در این جلسه که جمعه 4 تیر مصادف با شب نوزدهم ماه رمضان در محل حسینیه ثارالله با حضور جمعی از مسئولین دانشگاه و مدیران برگزار شد، دکتر ولایتی ضمن تقدیر از حضور مستمر و موثر خیرین سلامت در این عرصه مهم که به طور مستقیم در ارتباط با جان و زندگی مردم است اظهار داشت:

از سال گذشته که در همین مکان ایام ماه مبارک در خدمت مسئولین و خیرین محترم بودیم، تا به الان کارهای زیادی جهت پیشبرد اهداف درمانی و خدمت رسانی بیمارستان به مردم انجام شده است که این ممکن نبود مگر با همت، همدلی و مساعدت مسئولین و نیکوکاران و خیرین عزیز که ازهمه آنها تشکر و قدردانی می نمایم.

دکتر ولایتی ضمن اشاره به پیشرفت طرح های عمرانی عمده مرکز به پشتوانه کمک های مادی و معنوی وزارت بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و خیرین سلامت ادامه داد: در سال گذشته کار احداث ساختمان درمانی پیوند که مزین به نام حضرت حجه ابن الحسن العسکری(عج) است به پیشرفت فیزیکی 70% رسید. ساختمان پیوند شامل 3 هزار متر مربع فضای درمانی و 1500 متر مربع فضای تاسیسات و موتورخانه می باشد. انشاا... با تامین اعتبار 80 میلیارد ریالی ساختمان از محل 21000 تخت کشور، تا 6 ماه آینده است قابل بهره براداری می باشد.

رئیس مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی سل و بیماری های ریوی خاطر نشان کرد: پروژه درمانی امام حسن مجتبی(ع) نیز با برنامه ریزی انجام شده و پیگیریهایی که توسط آقای مهندس فروزش و مساعدت های جناب مهندس خاموشی انجام گرفته به سرعت در حال انجام است.در حال حاضر با مساعدت وزارت محترم بهداشت برای تامین اعتبار اولیه کار و نیز تخصیص وام وزارت متبوع با تعهد پرداخت اقساط آن توسط گروهی از خیرین محترم سلامت انشاا... ظرف مدت 16 ماه پروژه به پایان خواهد رسید.

در ادامه این جلسه دکتر رحمانی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ضمن اشاره به خدمات ارائه شده در قالب طرح تحول سلامت که علی رغم همه کاستی ها در زمینه نیروی انسانی متخصص،  تجهیزات و ... صورت پذیرفته است، بیان کرد:

بیمارستان دکتر مسیح دانشوری با توجه به خدمات منحصر به فرد درمانی که در زمینه پیوند ریه انجام می دهد نیاز فراوانی به ایجاد بخش اختصاصی برای این کار داشت که خوشبختانه پروژه ساختمان پیوند در این مرکز با کمک های خیرین سلامت و همچنین وزارت محترم بهداشت و دانشگاه متبوع به مراحل پایانی خود رسیده است اما برای تکمیل نهایی ساختمان و تحویل آن 80 میلیارد ریال و برای تجهیز آن نیز حدود 120 میلیارد ریال اعتبار نیاز است که وزارت و دانشگاه متبوع به تنهایی نمی توانند این میزان اعتبار را تامین نمایند و ادامه مساعدت خیرین محترم در این خصوص موجب به انجام رسیدن این پروژه بزرگ می گردد که به واقع مایه مباهات همگان چه در بعد دانشگاه و وزارت خانه و چه در بعد کشور و منطقه خواهد بود.

دکتر "عزیزا... عباسی" رئیس بخش جراحی قفسه صدری مرکز پزشکی دکتر مسیح دانشوری پس از سخنان دکتر رحمانی عنوان کرد: انجام پیوند ریه و قلب که پیوند ریه منحصرا در مرکز مسیح دانشوری انجام می شوند باعث افتخار این مرکز و کشور می باشد.

دکتر عباسی با بیان اینکه مرکز پزشکی دکتر مسیح دانشوری یکی از مهمترین و اصلی ترین مراکزی است که بیماران سرطان ریه را پذیرش می نماید گفت: این بیماران بسیار تحت فشار روحی و مالی هستند که این مرکز تقریبا تمامی هزینه آنها را پرداخت می نماید که ما امیدواریم از طرف وزارت محترم بهداشت مورد حمایت ویژه ای قرار گیریم. وی افزود: از  دیگر بیماریهایی که منحصرا به این مرکز مراجعه می کنند،  بیماریهای تنگی نای و  سل پیشرفته ریه را می توان نام برد.

دکتر عباسی در خاتمه سخنان خود تصریح کرد: مراکزی مثل مرکز پزشکی دکتر مسیح دانشوری مراکزی بسیار مهم، کلیدی و استراتژیک هستند و  این باعث خوشحالی است که می توانیم به افراد خدمت کنیم.

دکتر"محمد ورهرام" مدیر مرکز پزشکی دکتر مسیح دانشوری نیز  در بخش از این مراسم گزارش کاری از خدمات درمانی ارائه شده به بیماران نیازمند بیمارستان ارائه داد که به خوبی عمق تاثیر کمک های خیرین سلامت را در رفع بسیاری از مشکلات بیماران و همراهان آنها نشان می داد.

ساختمان پژوهشکده باقرالعلوم (ع) این مرکز نیز با پیشرفت فیزیکی 40% ان شاءالله با مساعدت وزارت محترم بهداشت و اخوان سید سلیمان به عنوان خیرین پروژه ظرف مدت 15 روز به پایان خواهد رسید.

دکتر ورهرام با اشاره به این که در بسیاری از بیماران بستری شده در بیمارستان دکتر مسیح دانشوری از اقشار ضعیف جامعه هستند و همچنین اتباع کشورهای همسایه از جمله افغانستان، عراق، آذربایجان و ... نیز بنا به نوع بیماری خود به صورت چشمگیری به این مرکز درمانی مراجعه می کنند، افزود: هزینه های بسیاری از این عزیزان به دلیل تنگ دستی آنها و به پشتوانه مساعدت های خیرین به صورت رایگان در می آید و علی رغم این که برای هموطنانی که تحت پوشش بیمه ای هستند از زمان اجرای طرح تحول سلامت هزینه های درمانی سیر نزولی داشته است اما باز هم بسیاری در هنگام ترخیص به مددکاری بیمارستان مراجعه می کنند تا هزینه باقی مانده نیز به نحوی تعدیل یا رایگان شود.  

با بررسی که انجام می پذیرد درصد بالایی از آنها به واقع پولی برای پرداخت ندارند. لذا در حدود 150 میلیارد ریال سالانه برای حمایت از این قشر عزیزان تخصیص می یابد 50 تا 60 درصد آن توسط بیمارستان از محل منابع دولتی و باقی مانده توسط  خیرین سلامت تعهد می شود که امیدواریم با حمایت های بیشتر خیرین دلسوز کشور بتوانیم کسری منابع را برای کمک بیشتر به نیازمندان جبران نماییم.

شایان ذکر است، در این مراسم برخی از مسئولین و خیرین حاضر در جلسه سخنانی در باب لزوم مساعدت جهت تسریع احداث پروژه های عمرانی و تامین تجهیزات و سایر نیازهای مرکز پزشکی دکتر مسیح دانشوری ارائه نمودند که از جمله می توان به آقایان مهندس فروزش، مهندس عزیزی، حاج آقای رفیق دوست، حاج آقا مرسلی و ... اشاره نمود و لیست کمک های جدید خیرین نیز توسط مجری برنامه تهیه و اعلام شد.

در پایان این مراسم معنوی حاضران پس از اقامه نماز جماعت روزه خود را افطار نمودند.

 

 

  • گروه خبری : اخبار مرکز,اخبار روابط عمومی,خوشه های سلامت
  • کد خبر : 33386
کلید واژه
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

تنظیمات قالب