• تاریخ انتشار : 1396/05/17 - 17:57
  • بازدید : 448
  • تعداد بازدید : 52
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

آموزش آشنایی با بیماری سل و مواجهات شغلی در بیمارستان دکتر مسیح دانشوری

کلاس آموزشی آشنایی با بیماری سل و مواجهات شغلی با توجه به اهمیت و گسترش بیماری سل به عنوان یک معضل بهداشت عمومی جهت ارتقاء آگاهی و آشنایی تشخیص سریع موارد عفونی با هماهنگی واحد آموزش پرستاری 17 مرداد در کلاس درس استاد بهادری برگزار شد.

کلاس آموزشی آشنایی با بیماری سل و مواجهات شغلی با توجه به اهمیت و گسترش بیماری سل به عنوان یک معضل بهداشت عمومی جهت ارتقاء آگاهی و آشنایی تشخیص سریع موارد عفونی با هماهنگی واحد آموزش پرستاری 17 مرداد در کلاس درس استاد بهادری برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی و به نقل از "مژگان پالیزدار" سوپروایزر کنترل عفونت بیمارستان و یکی از مدرسین دوره فوق، بخش مهمی از برنامه های کنترل عفونت، آموزش بیماری سل و احتیاطات لازم به پرسنل درمانی می باشد که می تواند موجب افزایش رعایت اصول کنترل عفونت بیماری سل گردد.
پالیزدار در دوره فوق مباحثی شامل: افرادی که بیشتر در معرض TB هستند، شرایط انتقال بیماری در محیط های مراقبتی، عوامل موثر بر انتقال بیماری، معیارهای عفونی نبودن بیمار، عوامل محیطی موثر در انتقال بیماری، عوامل مراقبتی موثر بر انتقال بیماری، عوامل مرتبط به بروز طغیان، میزان خطر انتقال، اقدامات کنترل عفونت TB، تشخیص سریع بیماری TB،  نشانه های بیماری، برنامه های کنترل عفونت TB، اقدامات اجرایی، اقدامات محیطی، تهویه طبیعی و مکانیکی، اتاق های AII TB ، اقدامات محیطی ثانویه، حمایت های تنفسی، حفاظت کارکنان، ماسک تنفسی مخصوص، زمان استفاده از ماسک، پوشیدن رسپیراتور، نکات مهم در استفاده طولانی مدت از ماسک N95، احتیاطات هوایی و کنترل عفونت TB درمنزل آموزش داد و توصیه های لازم در این زمینه را بیان کرد.
در ادامه "نرگس فخاری" سرپرستار بخش 5 بیماری سل را یکی از بزرگترین مسائل بهداشتی جهان عنوان کرد و اظهار داشت: سازمان بهداشت جهانی سل را یک فوریت جهانی اعلام نموده است، زیرا با پیدایش و انتشار باسیل مقاوم به چند دارو مجددا خطرتبدیل بیماری سل به یک بیماری غیرقابل علاج مطرح است.
فخاری درباره وضعیت بیماری سل گفت: 3/1 مردم جهان و 50 درصد مهاجران در حال حاضر آلوده به باسیل سل هستند و هر ثانیه یک نفر به باسیل سل آلوده و هر 4 ثانیه 1 نفر در دنیا مبتلا به سل می شود و همچنین هر 10 ثانیه 1 نفر در دنیا در اثر سل می¬میرد.
سرپرستار بخش 5 همچنین در این کلاس آموزشی مباحث: دلایل اصلی افزایش وسعت جهانی سل، دلایل اصلی انتشار سل، معرفی بیمار، شایعترین نقاط درگیر در سل خارج ریوی، تاثیر عوامل مساعد کننده برای ابتلا به سل، نحوه انتقال بیماری، علائم بالینی، مقاومت دارویی، علل اصلی بروز مقاومت دارویی، عوامل موثر بر موفقیت درمان، سل در کودکان و  معیارهای تشخیص سل کودکان را آموزش داد.

  • گروه خبری : اخبار روابط عمومی,پرستاری
  • کد خبر : 50545
کلید واژه
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

تنظیمات قالب