• تاریخ انتشار : 1396/03/18 - 17:10
  • بازدید : 3956
  • تعداد بازدید : 386
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
درمان بیماران مبتلا به آسم مقاوم زیر چتر حمایتی بیمارستان مسیح دانشوری

اولین ترموپلاستی در سطح کشور با حضور دکتر ولایتی انجام شد

ترموپلاستی یکی از روندهای جدید درمان غیر دارویی آسم می باشدکه توسط دکتر "عاطفه عابدینی" و دکتر "اردا کیانی" فوق تخصصان ریه بیمارستان دکتر مسیح دانشوری پنج شنبه هجدهم خرداد برای...

ترموپلاستی یکی از روندهای جدید درمان غیر دارویی آسم می باشدکه توسط دکتر "عاطفه عابدینی" و دکتر "اردا کیانی" فوق تخصصان ریه بیمارستان دکتر مسیح دانشوری پنج شنبه هجدهم خرداد برای اولین بار در سطح ایران بر روی یک بیمار مبتلا به آسم با حضور دکتر ولایتی، گروه بیهوشی و اساتید برونکوسکوپی در بخش برونکوسکوپی بیمارستان دکتر مسیح دانشوری، انجام شد.
دکتر عاطفه عابدینی عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه ترموپلاستی در دنیا از 5 سال اخیر اجازه کار پیدا کرد، خاطر نشان کرد: این روش درمان برای اولین بار در بخش برونکوسکوپی بیمارستان دکتر مسیح دانشوری در سطح ایران بر روی بیمار مبتلا به آسم مورد استفاده قرار گرفت.
دکتر عابدینی درباره روش این درمان اذعان کرد: تروموپلاستی با روش رادیوفرکونسی (Radiofrequency) و ایجاد 18 وات گرما معادل 650 باعث از بین رفتن عضلات صاف اطراف برونش در افراد مبتلا به آسم می¬شود که این امر موجب گشاد شدن راه های هوایی و درمان بیماران می گردد.
 وی در ادامه تصریح کرد: در این روش به علت اینکه درمان از مجاری ریز هوایی آغاز می شود و عمل طولانی و قابل انجام برای کل ریه نمی باشد، ریه را به 3 قسمت تقسیم کرده و در 3 جلسه به فواصل 3 هفته انجام می گردد.
فوق تخصص ریه مذکور، درباره موارد استفاده از ترموپلاستی در بخش برونکوسکوپی بیمارستان دکتر مسیح دانشوری بیان کرد: این روش در بیماران آسم شدیدی که علیرغم مصرف دارو و اسپری به مقدار مناسب بهبود نیافته اند و مرتباً دچار حملات آسم می شوند، مورد استفاده قرار می گیرد و این بیماران باید سن بین 18 الی 65 سال داشته، وسیله فلزی داخل بدن نداشته باشند، معیارهای حجمی ریه مناسب داشته باشد، بیماران وابسته به کورتون و همچنین بیمارانی که در کلینیک آسم مقاوم انتخاب می شوند.
دکتر عابدینی درباره فواید روش ترموپلاستی اظهار داشت: بعد از انجام ترموپلاستی نیاز بیمار به دارو کم می¬شود، کیفیت زندگی بهتر می شود، تعداد حملات آسم و تعداد بستری کاهش می یابد.
این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در خاتمه عنوان کرد: شیوع آسم در ایران 8 الی 10 درصد است و 1 درصد آنها مبتلا به آسم مقاوم هستند که با مراجعه به کلینیک آسم مقاوم در بیمارستان دکتر مسیح دانشوری روزهای دوشنبه صبح با حضور دکتر کیانی، دکتر مهدویانی و دکتر عابدینی استفاده از روش ترموپلاستی بر روی آنها بررسی گردد.

 

  • گروه خبری : اخبار مرکز,اخبار روابط عمومی
  • کد خبر : 47429
کلید واژه
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

تنظیمات قالب