در بیمارستان دکتر مسیح دانشوری برگزارشد:
اولین نشست رابطین فراهم آوری اعضای پیوندی
اولین نشست رابطین فراهم آوری اعضای پیوندی با هدف ارتقای سیستم اهدای عضو و پیوند ۲۹ شهریور در سالن همایش امیرکبیر بیمارستان دکتر مسیح دانشوری با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزارشد.
اولین نشست رابطین فراهم آوری اعضای پیوندی با هدف ارتقای سیستم اهدای عضو و پیوند ۲۹ شهریور در سالن همایش امیرکبیر بیمارستان دکتر مسیح دانشوری با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزارشد.
به گزارش روابط عمومی، در ابتدای جلسه دکتر مجتبی مخبر دزفولی رئیس واحد فراهم آوری ضمن عرض خیر مقدم به رابطین در خصوص اهمیت کار آنها جهت ارتقای سیستم اهدای عضو و پیوند صحبت کردند و با اشاره به اینکه از هر ده مورد مرگ مغزی ممکن است فقط ریه های یک مورد برای پیوند مناسب باشد ابراز امیدواری کردند با تشکیل جلسات هم اندیشی و ارتقاء دانش و عملکرد همکاران در خصوص نگهداری از موارد مرگ مغزی، دهنده های مناسب بیشتری برای پیوند ریه در دسترس قرار گیرد.
دکتر مخبر تصریح کرد: واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه از سال ۱۳۸۳ شروع به کار کرده است و تاکنون بالغ بر دو هزار مورد مرگ مغزی به اهدا رسیده که این موفقیت را مرهون همکاری بیمارستان های تحت پوشش و رابطین فراهم آوری در کنار فعالیت سایر اعضای تیم سایر اعضای گروه بزرگ اهدای عضو دانست و خاطرنشان شد تاثیرگذارترین گروه در فرایند اهدای عضو پرستاران و کادر درمان می باشند.
در ادامه جلسه دکتر احسان علی بیگی مدیر فرهنگی واحد فراهم آوری در خصوص مراحل فرایند فراهم آوری اعضا از شناسایی تا برداشت اعضا صحبت کردند و به اثربخشی بسیار زیاد همکاری پرسنل درمانی با کوردیناتور واحد فراهم آوری تاکید داشت.
علی بیگی در این خصوص تاکید کرد: موفقیت در جلب رضایت اولیای مورد مرگ مغزی زمانی که این همکاری صورت می گیرد ۱۰ درصد افزایش می یابد که بسیار حائز اهمیت است.
همچنین دکتر صدرا منتظری هماهنگ کننده پیوند اعضا، در خصوص تشخیص و تایید مرگ مغزی صحبت کردند و اطلاعات جامعی از نحوه معاینه مورد مشکوک به مرگ مغزی ارائه دادند.
در ادامه این جلسه با برگزاری میزگردی با حضور دکتر فریبا قربانی قائم مقام واحد فراهم آوری اعضا، دکتر مهدی حق شناس هماهنگ کننده پیوند اعضا؛ خانم فاطمه سیدی رابط اهدای عضو بیمارستان بعثت؛ خانم سیما آقایی رابط اهدای عضو بیمارستان مفتح ورامین و اقا رحمتاله فلاحتی پرستار فراهم آوری اعضا برگزارشد و راهکارهایی برای سهولت شناسایی، معاینه و برخورد با خانواده موارد مرگ مغزی مطرح شد.
در خاتمه دکتر قربانی با اشاره به این موضوع که در ۶ ماه آینده نشست دوم برگزار خواهد شد و بهترین عملکردها در حوزه کاری رابطین مورد تقدیر قرار خواهد گرفت، ابراز امیدواری کرد که شاخص های اهدای عضو با روند رو به رشدی همراه گردد.