• تاریخ انتشار : 1398/07/23 - 13:40
  • بازدید : 553
  • تعداد بازدید : 95
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
روي خط نهمین کنگره بین المللی بیماریهای ریوی، مراقبتهای ویژه و سل

تغییرات اقلیم (مخاطرات آب و هوایی) و بیماری های تنفسی

به گزارش روابط عمومی بیمارستان دکتر مسیح دانشوری، دکتر الهام قازانچایی مسئول دفتر اعتباربخشی و بهبودکیفیت بیمارستان دکتر مسیح دانشوری در حاشیه این کنگره در مصاحبه با روابط عمومی گفت:

به گزارش روابط عمومی بیمارستان دکتر مسیح دانشوری، دکتر الهام قازانچایی مسئول دفتر اعتباربخشی و بهبودکیفیت بیمارستان دکتر مسیح دانشوری در حاشیه این کنگره در مصاحبه با روابط عمومی گفت: تغییرات اقلیم یکی از بزرگترین مسایل سلامتی در قرن 21 است که زندگی و سلامت میلیون ها نفر از مردم را تهدید می کند و مطالعات نشان می دهد تغییرات اقلیم منجر به افزایش بیماری ها، مرگ و میر، صدمات ناشی از امواج گرما، سیلاب ها، طوفان ها، آتش سوزی و خشکسالی می شود.
قازانچایی تصریح کرد: کشور ایران با مساحت 1.648 میلیون کیلومتر مربع در خاورمیانه قرار دارد که دارای تنوع جغرافیای فراوانی از جمله جلگه ها، کوه ها، دشت ها، ساحل، جنگل ها و ... است که بیش از 80 درصد اقلیم آن خشک و نیمه خشک است وی افزود: در دهه های اخیر کمبود بارش، خشکسالی های مقاوم، امواج گرما، آلودگی هوا، آلودگی آب، فرسایش خاک و کاهش تنوع زیستی منجر به تهدید منابع زیست محیطی و اکوسیستم شده است.
مسئول دفتر اعتباربخشی و بهبودکیفیت بیمارستان دکتر مسیح دانشوری بیان اینکه کشور ما ایران نسبت به تغییرات اقلیم آسیب پذیر است افزود: در طی 50 سال اخیر متوسط میزان بارندگی در کشور 50 میلی متر کاهش یافته و دمای کشور 1.5 تا 2 درجه سانتی گراد افزایش یافته است و بیماری های قلبی عروقی و تنفسی بدنبال تغییرات دمایی افزایش می یابد.
الهام قازانچایی اذعان داشت: پیش بینی می شود در ایران در صورت افزایش دما میزان مرگ و میر افراد بالای 65 سال در سال 2080 به تعداد 70 مرگ در 100هزار نفر برسد. تغییرات اقلیم منجر به افزایش تعداد بیماران، افزایش بستری شدن بیماران تنفسی و قلبی عروقی و سکته های مغزی می شودوی افزود: به ازای هر 4.7 درجه سانتی گراد افزایش متوسط دمای زمین میزان 2.6 درصد افزایش مرگ و میر در بیماران تنفسی و قلبی عروقی می شود.
دکتر قازانچایی گفت: تغییرات اقلیم از طریق اثرات مستقیم، افزایش ریسک فاکتورها، افزایش گرده ها و آلرژن ها، تخریب لایه ازن، اقلیم گرم و خشک، تنش های گرمایی، طوفان ها، رعد و برق، بلایای طبیعی منجر به تهدید سلامت تنفس می شود. لذا به منظور کاهش و سازگاری با تغییرات اقلیم استراتژی های موثر همکاری های دولت و جامعه است.
وی در خاتمه تاکید کرد: استفاده از انرژی های تجدیدپذیر، طراحی های شهری مناسب، کاهش مصرف سوخت های فسیلی، ارتقا حمل و نقل عمومی، کاهش انتشار گازهای گلخانه ای می تواند از مهم ترین کارها باشد.

  • گروه خبری : اخبار مرکز,اخبار روابط عمومی
  • کد خبر : 84202
کلید واژه
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

تنظیمات قالب