در مرکز پزشکی دکتر مسیح دانشوری
دومین سمپوزیوم "سلول های بنیادی و کاربرد آن در بیماریهای ریوی" برگزار شد
سمپوزیوم "سلول های بنیادی و کاربرد آن در بیماریهای ریوی" توسط مرکز پزشکی دکتر مسیح دانشوری و با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و ستاد توسعه علوم و فناوری سلول های بنیادی 25 مهر ماه در سالن اميركبير بيمارستان دکتر مسيح دانشوري برگزار گردید.
سمپوزیوم "سلول های بنیادی و کاربرد آن در بیماریهای ریوی" توسط مرکز پزشکی دکتر مسیح دانشوری و با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و ستاد توسعه علوم و فناوری سلول های بنیادی 25 مهر ماه در سالن اميركبير بيمارستان دکتر مسيح دانشوري برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی مرکز این سمپوزیوم که با حضور جمعی از اساتید برگزار شد با هدف بیان آخرین ره یافت های کاربردی از سلول های بنیادی در بیماریهای مختلف ریوی از جمله COPD ، CF و سرطان های ریوی بود.
در حایشه این سمپوزیوم دکتر عاطفه عابدینی فوق تخصص ریه بیمارستان دکتر مسیح دانشوری در مصاحبه با این واحد گفت: این سپموزیوم با محوریت سلول های بنیادی و جایگاه آن در طب ریه، استفاده های بالینی از سلول های بنیادی و نحوه فناوری و جداسازی سلول ها با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و ستاد توسعه علوم و فناوری سلول های بنیادی برگزاری شد تا دریچه ای تازه برای درمان بیماریهای ریوی گشوده شود. وی افزود: در واقع با برگزاری این چنین سیمنار های آموزشی نشان داده می شود که ایران نیز همگام با سایر کشورهای پیشرفته در دنیا در درمان بیماران با استفاده از سلولهای بنیادی قدم های خوبی برداشته است.
این فوق تخصص ریه درباره موضوع سخنرانی خود با عنوان "استفاده بالینی از سلولهای بنیادی در بیماری های مزمن ریه(COPD)" در این سمپوزیوم اظهار داشت: در واقع این طرح مشترکی بین بیمارستان دکتر مسیح دانشوری و پژوهشکده رویان در درمان بیماران COPD می باشد که در این طرح بیماران پس از آزمایشات لازم کاندید درمان با سلول بنیادی شده و سلول های بنیادی در ریه آنها تزریق می شود و سپس این سلول ها شروع به بازسازی و ترمیم سلول های ریوی می¬کنند.
دکتر عابدینی تصریح کرد: این طرح برای اولین بار در ایران انجام شده و امیدواریم دریچه تازه در جهت درمان بیماریهای مزمن ریوی گشوده شود. وی افزود: گفتنی است در صورت موفق بودن در استفاده از سلولهای بنیادی دیگر نیازی به درمان های پیچیده و سنگین دارو و نیز پیوند ریه از بین خواهد رفت.
شایان ذکر است در این سمپوزیوم دکتر حمیدیه( سلول های بنیادی و آینده بازار جهانی سلول های آنها و کاربرد آن در دنیا)، دکتر مدرسی (سلول های بنیادی در بیماران فیبروزکستیک)، دکتر مصطفی قانعی (سلولهای بنیادی ریه در بیماران شیمیایی)، دکتر فاطمه گنجی (آماده سازی سلول های بنیادی (مهندسی بافت))، دکتر عاطفه عابدینی (استفاده بالینی از سلولهای بنیادی در بیماری های مزمن ریه(COPD)) ، دکتر فریبا قربانی( نقش سلولهای بنیادی در بیماریهای انسدادی مجاری نای)، دکتر عمو عابدینی (فن آوری جدید برای پزشکی باز ساختی ریه)، دکتر( داوری باز سازی یارسیل دیافراگم با هتروگرانت و سلولاریزه شده با کرایو شده در مدل حیوانی)، دکتر شمیلا درویش علیپور (سلول درمانی در بیماریهای ریوی(مهندسی بافت))،دکتر اسماعیل مرتاض (جدا سازی سلولهای مزانشیال بنیادی و آخرین رهیافت های درمانی آنها در سیستم تنفسی)، دکترحاجی عباسی (نقش سلولهای بنیادی (BH و دکتر ماهودی (کلینیکال ترایال STEM SELL در ایران) سخنرانی نمودند.