• تاریخ انتشار : 1396/07/21 - 12:56
  • بازدید : 842
  • تعداد بازدید : 106
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
روي خط هشتمین کنگره بین المللی بیماریهای ریوی ، مراقبتهای ویژه و سل

عملکرد متخصصین ایرانی در کنترل بیماریهای الگویی برای کشورهای دیگر

به گزارش روابط عمومی بیمارستان دکتر مسیح دانشوری ، پروفسور مینا گاگا (Mina Gaga) متخصص ریه بالغین و رئیس انجمن ریه اروپا (ERS) در حاشیه دومین روز این کنگره گفت:

به گزارش روابط عمومی بیمارستان دکتر مسیح دانشوری ، پروفسور مینا گاگا  (Mina Gaga) متخصص ریه بالغین و رئیس انجمن ریه اروپا (ERS) در حاشیه دومین  روز این کنگره گفت: اولین بار است که در ایران هستم و خوشحالم که توانسته ام در هشتمین کنگره بین المللی ریه شرکت نمایم.
رئیس انجمن ریه اروپا بیان کرد: شاهد آن بودم در این کنگره مباحث مختلفی مرتبط با بیماریهای ریوی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و مایه بسیار خوش بینی است که ایران کشوری در جهت تبادل نظر با اساتید کشورهای جهان در امور علمی می باشد و جالب است که متخصصین ایرانی تسلط بالایی به فنون و متون تازه علمی در مورد بیماریهای ریوی دارند. وی با اشاره به اینکه طی سالهای اخیر قدمهای خوبی در عرصه بیماریهای آسم برداشته شده است تصریح کرد : در این کنگره برنامه هایی برای همکاری های مشترک و قراردادهای مشترک درعرصه بیماریهای آسم و تحقیقات ارائه شده است.
پروفسور گاگا  افزود : بیماری آسم بیماری است که خیلی فراگیر بوده و شیوع زیادی پیدا کرده و مشکلات زیادی را  اخیرا ایجاد نموده که باعث مراجعه بیمار به بیمارستان و در نهایت فوت بیمار شده است در همین راستا برای درمان این بیماران انقلابی ایجاد شد و استروئید های استنشاقی به صورت اسپری برای این بیماران پیشنهاد گردید.
رئیس انجمن ریه اروپا  تصریح کرد: بعد از معرفی این بیماران و  استفاده از استروئید های استنشاقی تعداد زیادی از آنها نجات پیدا کردند و باعث کنترل بیماری شد اما  حدود 10 درصد آنها هنوز به درمان پاسخ نمی دهند و با مشکلات عدیده ای مواجه هستند که کنترل نکردن آن باعث مرگ آنها می شود. بنابراین خیلی مهم است که برنامه هایی در خصوص این بیماران در نظر گرفته شود. وی افزود: آسم یک بیماری بد خیم نیست آسم یک بیماری مزمن است که تا آخر عمر با فرد می ماند و حتی می تواند باعث مرگ یک سری از افراد شود.
پروفسور گاگا  با بیان اینکه : در خصوص درمان بیماری آسم پیشرفت های زیادی انجام شده گفت:  اما نکته مهم این است که باید هر مریض قبل از اینکه شروع به درمان شود نوع بیماری آن (phenotype) تعیین شود و در آن پاتوژنز بیماری بخصوص التهاب و نوع التهاب  و سلول های درگیر  مشخص گردد تا توسط آن درمان هدفدار(Targetted)  و موثر خاص (Especific therapy) آن نوع بیماری صورت گیرد و در مسیر درمان پیش رود.
وی افزود: برای این موضوع از آنتی بادی های مونوکلونال استفاده شده و سایتوکاین های خاص مثلIL -4  وIL -5  و IL -13  که اینها سایتوکاین های محوری در آسم هستند را هدف قرار دادند. این خلاصه ای از آخرین تغییرات و تحقیقاتی است که اتفاق افتاده که امیدواریم در آینده برای بیماران  در دنیا استفاده گردد.
رئیس انجمن ریه اروپا  در خاتمه با بیان اینکه پزشکان و متخصصین ایرانی مهارتهایی در عرصه تشخیص و درمان بیماریها را دارا بوده و قادر هستند که مشکلات کشور در  عرصه بیماریها را بر طرف نمایند خاطرنشان کرد: این کنگره می تواند راهی برای رسیدن به این اهداف باشد و عملکرد همکاران ایرانی می تواند برای کشورهای دیگر الگو قرار گیرد. وی افزود: همچنین این کنگره توانسته از گروه های هدف هم اساتید مجرب انجمن ریوی اروپا ، آمریکا وکانادا دعوت نمایند و با استقبال خوبی از دانشجویان متخصص و فوق تخصص رشته های مرتبط از ایران و کشور های همجوار مواجه گردد.

 

  • گروه خبری : اخبار مرکز,اخبار روابط عمومی
  • کد خبر : 52681
کلید واژه
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

تنظیمات قالب