واکسن نزده ها اصلی ترین عامل جهش های کرونایی
رییس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشور با تاکید بر این که تکثیر ویروس در واکسن نزدهها به مراتب بالاتر است گفت: احتمال انتقال ویروس و جهش های جدید کرونا از افرادی که در برابر کرونا واکسینه نشده اند به مراتب بالاتر از افرادی است که واکسن زده اند.
رییس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشور با تاکید بر این که تکثیر ویروس در واکسن نزدهها به مراتب بالاتر است گفت: احتمال انتقال ویروس و جهش های جدید کرونا از افرادی که در برابر کرونا واکسینه نشده اند به مراتب بالاتر از افرادی است که واکسن زده اند.
دکتر طبرسی در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با اشاره به این که مبتلایان به کرونایی که درمان ها را از منزل پیگیری می کنند هیچ نیازی به استفاده از بخور سرد ندارند اظهار کرد: استفاده از دستگاههای بخور سرد ضمن این که برای فرد هیچ فایده ای ندارد باعث افزایش انتقال بیماری میشود.
وی افزود: با مرطوب کردن فضا تغییری در شرایط بیماران مبتلا به کرونا ایجاد نمی شود.
رییس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری تاکید کرد: آنتی بیوتیک در گلودردهای ناشی از کووید۱۹هیچ تاثیری ندارد ضمن این که مصرف خودسرانه آنتی بیوتیک ها علاوه بر عوارض، مقاومت دارویی نیز ایجاد می کند.
دکتر طبرسی با بیان این که کرونا دارو و درمان اختصاصی ندارد، به افرادی که به مدل های خفیف کرونا مبتلا شده اند توصیه کرد: تاجایی که امکان دارد از مصرف دارو خودداری کنید و با استفاده از مایعات و استراحت در منزل بیماری را پشت سر بگذارید.
کورتون آفت بهبود کرونا
عضو هیئت علمی دانشگاه استفاده خودسرانه کورتون و داروهای استروئیدی در درمان کرونا خصوصا در روزهای ابتدایی را آفت درمان این بیماران دانست وتاکید کرد: این داروها می تواند وضعیت مبتلایان را به مراتب حادتر کند چراکه سیستم ایمنی بسیاری از افراد به صورت طبیعی می تواند با کرونا مبارزه کند، این در شرایطی است که داروهای حاوی کورتون سیستم ایمنی را ضعیف میکند.
رییس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری به افرادی که علامت های سرماخوردگی دارند نیز استفاده از مایعات و استراحت کافی را توصیه کرد و افزود: بهترین درمانها در مراحل اولیه و خفیف ابتلا به کرونا، همچنان همان درمان های متداول مربوط به سرماخوردگی است.
دکتر طبرسی با اشاره به این که بیماری کرونا برای برخی گروهها می تواند بسیار خطر آفرین باشد، گفت: افرادی که واکسن نزده اند باید هرچه سریعتر در برابر کرونا واکسینه شوند، دسته دوم هم افراد دارای بیماری زمینه ای هستند.
وی با بیان این که افرادی که ضعف سیستم ایمنی دارند، حتی با زدن واکسن هم در معرض ابتلا به ویروس هستند و در برابر کرونا ایمنی کافی ندارند، گفت: خطرات ابتلا و عوارض ناشی از کرونا برای گروههای در معرض خطر همچنان پا برجاست این افراد باید ضمن انجام واکسیناسیون همچنان پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند چرا که کوچکترین بی احتیاطی می تواند مشکلات جدی برای این گروهها در پی داشته باشد.
دکتر طبرسی ادامه داد: اگر واکسن زده اید و مجددا به کرونا هم مبتلا شده اید به مراتب احتمال انتقال به سایرین کمتر خواهد بود، چرا که لود ویروس پایین تر است.
به گفته رییس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری، افرادی که علیرغم واکسیناسیون در برابر کرونا مجددا به این ویروس مبتلا شده اند، معمولا فرم خفیف تری از بیماری را تجربه کرده اند، موضوعی که به وضوح در موج ششم دیده شده است.