• تاریخ انتشار : 1396/05/28 - 15:03
  • بازدید : 2001
  • تعداد بازدید : 93
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
در بیمارستان دکتر مسیح دانشوری برگزار گردید

کنفرانس علمی "مراقبت و درمان بیماری حاد کرونری(ACS)"

کنفرانس علمی یک روزه "مراقبت و درمان بیماری حاد کرونری(ACS)" با حضور پرستاران بیمارستانهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با همکاری دفتر آموزش مداوم جامعه پزشکی شهید بهشتی و دفتر پرستاری 23 مرداد در سالن همایش امیرکبیر بیمارستان دکتر مسیح دانشوری برگزار گردید.

کنفرانس علمی یک روزه "مراقبت و درمان بیماری حاد کرونری(ACS)" با حضور پرستاران بیمارستانهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با همکاری دفتر آموزش مداوم جامعه پزشکی شهید بهشتی و دفتر پرستاری 23 مرداد در سالن همایش امیرکبیر بیمارستان دکتر مسیح دانشوری برگزار گردید.
دکتر "سید رضا سیدی" فوق تخصص قلب و عروق و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفتگو با روابط عمومی بیمارستان هدف از برگزاری این کنگره را شیوع بالای این بیماری، تظاهرات بالینی مختلف و لزوم تشخیص و درمان به موقع که می تواند نجات دهنده جان بیماران باشد، عنوان کرد.
این عضو هیات علمی، بیماری های حاد عروق کرونری را یکی از مهمترین علل مرگ و میر در دنیا  عنوان کرد و افزود: با تشخیص و درمان به موقع این بیماری میزان مورتالیتی و موربیدیتی بیماران به طور واضح کاهش می یابد.
دبیر علمی این برنامه اظهار کرد: طبق مطالعات اخیر بعد از سن 40 سالگی 49 درصد مردان و 32 درصد خانمها دچار بیماری کرونری علامت دار می شوند و سازمان بهداشت جهانی پیش بینی کرده 7/6 میلیون مرگ ناشی از بیماری کرونر در سال 2005 به 11/1 میلیون مرگ در سال 2020 برسد .
فوق تخصص قلب و عروق  فوق الذکر درباره علایم این بیماری گفت: تظاهرات بالینی بیماریهای کرونر از احساس درد و ناراحتی و سوزش در ناحیه قفسه سینه تا تنگی نفس، خستگی، ضعف و بی حالی، اضطراب و آشفتگی بالاخص در خانم ها، دیابتی ها و افراد مسن می تواند متغیر باشد و گاهی کاملا بی علامت است، وی در ادامه تصریح کرد: سن بالا یک عامل مهم مورتالیتی در بیماران سکته قلبی می باشد و بیشترین میزان کاهش مورتالیتی در این بیماران زمانی رخ می دهد که اقدامات جهت پرفیوژن عروقی در 24 ساعت اول رخ دهد .
در ادامه " شمسی نصیری" سوپروایزر آموزشی هدف از برگزاری این کنفرانس را اهمیت این بیماری، لزوم آگاهی پرستاران از نحوه برخورد با این بیماران و مهارت در ارزیابی فوری جهت نجات جان بیماران بیان کرد.
نصیری عناوین مطرح شده در این کنفرانس علمی را تعریف و علایم بیماریهای حاد کرونر مختلف شامل: آنژین صدری پایدار، آنژین صدری ناپایدار و انفارکتوس میوکارد، آخرین روشهای تشخیصی این بیماران شامل: تغییرات نوار قلبی، اکوکاردیوگرافی، تست ورزش، اسکن هسته ای و آنژیوگرافی عنوان شد و بر اقدامات اورژانسی در بر خورد با بیماری حاد کرونر به ترتیب اولویت تاکید شد و آموزش های خودمراقبتی به بیمار نیز تشریح گردید.
شایان ذکر است در کنفرانس علمی، دکتر سیدی (تعریف بیماری حاد کرونر (MI) آنژین صدری پایدار و ناپایدار)، دکتر نقاش زاده (روش های تشخیصی بیماری عروق کرونر)، دکتر کشمیری (اقدامات اورژانسی در برخورد با بیماری حاد) و خانم حسابی (آموزش های خودمراقبتی در بیماران) سخنرانی نمودند.


 

  • گروه خبری : اخبار مرکز,اخبار روابط عمومی
  • کد خبر : 50263
کلید واژه
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

تنظیمات قالب